Openingsuren

Maandag 26/02 Gesloten
Dinsdag 27/02 07:30 - 18:00
Woensdag 21/02 07:30 - 18:00
Donderdag 22/02 Gesloten
Vrijdag 23/02 07:30 - 18:00
Zaterdag 24/02 07:30 - 18:00
Zondag 25/02 07:30 - 13:00

Info

Slagerij Vleeshal Filip verkoopt kwaliteitsvlees aan de beste prijzen

Slagerij Vleeshal Filip is niet alleen maar een slagerij. Zij bieden een ruim assortiment van vleeswaren aan, ze maken huisbereide gerechten en je kan ze inschakelen om de catering te verzorgen bij je feest of event. 
 

Vlees en charcuterie

Zoals het hoort bij een rasechte slagerij zijn ze voorzien van alle soorten vlees. Ben je liefhebber van filet pur, entrecôte of kip, Slagerij Vleeshal Filip zorgt voor je dagelijkse portie  vleeswaren. Daarnaast kan je er beleg kopen voor je broodje. Allerlei soorten salami passeren de toonbank, kipkap, gerookte ham en ga zo maar verder. 
 

Huisbereide gerechten

Er zijn zo al eens dagen dat je totaal geen zin hebt om te koken. Toch is het zeer belangrijk om evenwichtige voeding te eten na een zware werkdag. Dankzij Slagerij Vleeshal Filip hoef je op zo dagen niets ongezond te nuttigen want zij hebben huisbereide gerechten voor je klaargemaakt met verse groenten en kwaliteitsvlees.  Ook houden ze als slagerij rekening met visliefhebbers. Slagerij Vleeshal Filip biedt regelmatig ook visgerechten aan zoals Scampi met een heerlijk sausje. Ontdek hun weekend promoties via promo's/nieuws op Handelsgids en via https://www.slagerijvleeshalfilip.be.
 

Catering

Wil je feesten zonder zorgen, dat kan dankzij de catering service van Slagerij Vleeshal Filip. Zij hebben een ruim aanbod aan warme en koude buffetten om je vingers en duimen van af te likken. De beste vleeswaren worden vergezeld met de meest verse groenten die je in Waasmunster en omstreken zult vinden. Contacteer hen gerust, Slagerij Vleeshal Filip verzorgt het ganse jaar door jouw feesten en events. 
 

BBQ-pakketten, fondue- en gourmetschotels

Niets zo heerlijk als gezellig een barbecue, fondue- of gourmetavond plannen. Dan wil je natuurlijk het beste vlees op de grillplaat, deze vleeswaren kan je nergens anders kopen, dan bij Slagerij Vleeshal Filip. Ga gerust langs of bestel vooraf jouw vlees en proef de kwaliteit na de eerste hap. Ook in de winter kan je bij Slagerij Vleeshal FIlip je vlees voor een winterbarbecue kopen. 
 

Groentenpakketten

Wanneer je denkt dat een slagerij niet aan groenten denkt, dan heb je het goed mis want Slagerij Vleeshal Filip voorziet gesneden groentepakketten die je kunt afhalen. De combinatie van lekker en gezond is mogelijk dankzij Filip. 
 

Beenhouwerij 

Slagerij Vleeshal Filip is het levende bewijs dat een goede kwaliteit niet gelijk staat aan duur in prijs. Zij willen dat iedereen van het beste vlees kan proeven en werkt daarom aan de beste kwaliteitsverhouding om de beste prijzen te kunnen voorzien. Koop je vlees bij Slagerij Vleeshal Filip en proef de kwaliteit.
 

Kazen

De mooie keuze uit verscheidene kazen bij Slagerij Vleeshal FIlip kan je niet mislopen. Zij bieden onder meer zachte kazen, Hollandse en blauwe kaassoorten aan. De lange toog spreekt voor zich. Heerlijk om een kaas- en wijnavond te organiseren met vrienden of familie. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Slagerij Vleeshal Filip een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond