Openingsuren

Maandag 10/10 Na afspraak
Dinsdag 11/10 Na afspraak
Woensdag 12/10 Na afspraak
Donderdag 06/10 Na afspraak
Vrijdag 07/10 Na afspraak
Zaterdag 08/10 Na afspraak
Zondag 09/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

JC-Elektroservice Westerlo 

Bij JC- Electroservice in Westerlo moet u zijn voor alle herstellingen van uw wasmachine, droogkast, vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, tv en zoveel meer! 

Eveneens kan u er terecht voor de aankoop van al uw huishoudtoestellen van alle gekende merken, waaronder Miele, Siemens, Bosch, Whirlpool, Bauknecht, Zanussi, AEG, Novy, Beko, Calor. Verder heeft JC- Electroservice een eigen hersteldienst waarmee ze u een snelle herstelservice van alle merken biedt. 
 

Nieuwe huishoudapparaten van de beste kwaliteit 

JC-Electroservice is een officieel erkend verkooppunt voor tal van uiteenlopende soorten en modellen huishoudapparatuur van alle voorgenoemde merken. U akn er dus terecht voor een zeer ruime keuze aan modellen uit alle verschillende prijsklassen. Een ding hebben alle verkochte modellen echter gemeen: een uitstekende kwaliteit en de garantie op een duurzame investering! 
 

Herstellingen en onderhoud in eigen atelier 

Als er een onderdeel van het apparaat stuk gaat of het apparaat aan een goede onderhoudsbeurt nodig is, kan u steeds terecht bij JC-Electroservice. Zij nemen het product aan, zorgen voor een grondige herstelling en leveren het zo goed als nieuw terug aan u af binnen een korte termijn. Doordat alle herstellingen in eigen atelier gebeuren, kan JC-Electroservice garanderen dat de werken efficiënt én grondig gebeuren. 
 

Info & advies op maat 

Zaakvoerder Jef Celen geeft u steeds deskundig advies bij de aankoop van uw nieuw toestel. Dat hij weet waar hij het over heeft blijkt niet alleen uit de hele hoop tevreden klanten in de reviews, maar ook uit zijn officiële erkenning als Miele Partner! JC-Electroservice werkt en levert uw toestel in de regio's Westerlo, Herentals, Geel, Laakdal Eindhout - Veerle, Laakdal Vorst - Meerlaar, Herselt, Tessenderlo, Meerhout en Olen. 

Kortom: toestel kapot? Neem snel contact op voor een afspraak op 0475/77 12 73. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je JC-Elektroservice een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Jef is altijd paraat en goed gez... 10 Review door: Lidia
altijd vriendelijk met veel humo... 10 Review door: Gustaaf
Vriendelijk, behulpzaam, bereid... 10 Review door: Yvan
altijd op tijd... 9,5 Review door: Rudi
altijd even vriendelijk... 9,5 Review door: Rudi
SUPER VRIENDELIJK. GOEDE EN VLOT... 10 Review door: Anita