Andere belangrijke handelaars

Pranawell

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Info

Genieten, genieten, genieten... dromen we daar allen niet van in deze stressy wereld van vandaag?
Ik wel en jij ook, vandaar dat Mireille op deze behoefte wil inspelen in een luxe privaat kader, zodat je meteen helemaal tot rust kan komen en kan ontspannen.
 
PRANAWELL

 Wie zijn wij?

Praktijk voor natuurlijk welzijn, is een ontspannings- en massagezaak in het midden van de Antwerpse Kempen, namelijk in Westerlo.

Deze zaak wordt geleid door Mireille De Baerdemaker, die haar sporen in deze wereld wel heeft verdiend.
Na een 4-jarige opleiding tot gezondheidsconsulent gevolgd te hebben, regelmatig bij te scholen en ruime ervaring als masseuse in één van België's grootste sauna- en wellnesscentra opgedaan te hebben, is ze sinds 3 jaar bezig met haar zaak.

Mireille is aangesloten bij de VGB,  erkende beroepsvereniging voor gezondheidsbegeleiders. Tevens is ze lid van het NVBR,  het Nationaal verbond der Belgische Reflexologen.

Dit getuigt ervan dat deze zaak geleid wordt door iemand met kennis van zaken op gebied van welzijn en gezondheid.
 
 
Wat doen we?
 
Bij PRANAWELL kan je terecht voor heel wat behandelingen.
 
Hoofdzaak zijn uiteraard massages. Hierin bieden we de volgende zaken aan: dieptemassage,  ontspanningsmassage / relaxatiemassage, stevige spiergerichte massage, oliemassage, rugmassage, nekmassage, schoudermassage, gezichtsmassage, voetmassage, energetische massage met verwarmde edelstenen / edelsteenmassage, Ko BI Do of Japanse gezichtsmassage, voetreflexologie en shiatsu. 
 
Naast massages en reflexologie kan je bij Pranawell ook je gelaat en lichaam laten verzorgen met natuurlijke en biologische cosmetica. Er wordt gewerkt met de natuurzuivere producten van Dr. Hauschka (biologische cosmetica, biologisch dynamische cosmetica, natuurcosmetica). De Dr. Hauschka gelaatsverzorgingen zijn holistische verzorgingen waarbij lichaam en geest helemaal tot rust komen, en de innerlijke schoonheid gaat stralen.
 
  
Kortom wens je eens echt te relaxen, te genieten, alleen of met twee, dat kan bij PRANAWELL in Westerlo.
Neem vandaag contact op en kom proeven van de Zen-sfeer die je dan ook gewoon mee naar huis kan nemen. 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Pranawell, 2260 Westerlo, Zoerleberg 49