Schoonheidssalon Nancy

Foto’s

Info

Schoonheidssalon Nancy uit Westerlo staat voor u klaar voor ontspannende massages, lichaamsverzorging, ontharing, make-up en medische pedicures op verplaatsing. Zaakvoerster Nancy komt met plezier tot bij u thuis voor een grote keuze aan behandelingen om u en uw lichaam in de watten te leggen! 
 

Behandeling door een expert

U kan bij Schoonheidssalon Nancy terecht voor diverse behandelingen zoals epileren, verven en harsen, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een ontspannende en/of huidverbeterende gezichtsbehandeling. Vanaf heden doet Nancy ook andullatietherapie, dit is zeer geschikt voor mensen met fybromyalgie, cvs, artrose, reuma en chronische pijnen. Schoonheidssalon Nancy bekijkt graag elk stukje huid apart, waardoor ze zeker de perfecte behandeling voor u vindt. Nancy heeft inmiddels heel wat jaren ervaring achter de rug, waardoor ze zeker op uw wensen kan inspelen. 
 

Vlot en gemakkelijk

Nancy van Schoonheidssalon Nancy kan met al haar technische bagage dus niet alleen garanderen dat ze de ideale behandeling voor u zal vinden, ze garandeert ook dat het goed uitgevoerd zal zijn! Na heel wat opleidingen en praktijkervaring heeft ze namelijk heel grondig maar toch efficiënt leren werken. Heeft u geen zin of niet de mogelijkheid om het huis te verlaten?  Nancy komt enkel aan huis verzorgingen uitvoeren en brengt dus gewoon haar schoonheidssalon tot bij u! 

Heeft u nog vragen voor Schoonheidssalon Nancy? Neem dan contact op met Nancy via het nummer 016/56 48 88, of stuur een e-mail naar schoonheidssalonnancy@hotmail.be.

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

altijd vriendelijk weet wat ze d... 10 Review door: Annie
doe zo voort... 9,9 Review door: Nicole
NEEN... 10 Review door: MIA
Goede service... 10 Review door: Vanessa