Chris Duyvejonck

Foto’s

Info

Sinds 1995 is schrijnwerker Chris Duyvejonck uit Wingene gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerkmeubelen. Chris Duyvejonck is ook gespecialiseerd in het vervaardigen van keukens en badkamers op maat. De schrijnwerker werken uw totaalproject uit met de meeste zorg, volledig op maat. Dit dankzij een eigen machinepark te Wingene waar zowel verzagen, afplakken als persen tot de mogelijkheden behoort.
 

Gyprocwanden

Wie gaat renoveren of bezig is aan een nieuwbouwproject droomt waarschijnlijk al over de kleuren die de muren in de woning zullen krijgen. Voor u overgaat tot het beschilderen of behangen van uw muren, is het echter belangrijk dat uw woning beschikt over egale gyprocwanden. Dit werk neemt Chris Duyvejonck u graag uit handen. Gyprocwanden kunnen worden toegepast binnen nagenoeg alle types van gebouwen.
 

Meubels op maat

Chris Duyvejonck voorziet alle ruimtes binnen uw woning van een unieke sfeer dankzij meubelstukken op maat. Deze unieke meubels zullen volledig aansluiten bij uw stijl.
 

Keukens op maat

Gaat u bouwen of verbouwen? Schijnwerker Chris Duyvejonck brengt u een stapje dichter bij uw droomhuis dankzij een droomkeuken op maat. Met een keuken op maat kan u uw kookruimte optimaal benutten volgens de indeling en opbouw die u volledig zelf kiest. Vakman Chris Duyvejonck biedt u de complete vrijheid wat betreft uitzicht, opbouw, kleuren en materialen van uw keuken. Zo geniet u niet enkel van het praktische van een keuken op maat, maar kan u ook gaan voor een stijl die volledig past in uw interieur.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief