Wij sluiten 24-25-26/12/2022 en 31/12/2022 1-2 /01/23

Openingsuren

Maandag 05/12 Gesloten
Dinsdag 06/12 Gesloten
Woensdag 07/12 11:30 - 18:00
Donderdag 08/12 Gesloten
Vrijdag 09/12 Gesloten
Zaterdag 10/12 11:30 - 19:00
Zondag 04/12 11:30 - 19:00

Foto’s

Info

De Jungle in de Hille in Wingene biedt een indoor en outdoor speeldorp. Hier kunnen uw kinderen ongeremd spelen en ravotten terwijl u geniet van een hapje en een drankje. Daarnaast kan u hier terecht voor het vieren van een verjaardagsfeest, communiefeest en meer.

 

Speeltuin

In speeldorp De Jungle kunnen uw kinderen ongeremd spelen en ravotten in ballenbaden, springkastelen, glijbanen, airhockey spelen, fietsen, noem maar op. Bij mooi weer kunnen de kindjes zich nu ook buiten uitleven op het springkasteel, reuzenklimhuis en in de grote zandbak. Ondertussen kunt u genieten van een hapje en een drankje. ( Tijdens de lente en de zomer Sangria met vers fruit)
Spaghetti, croques, pannenkoeken en wafels behoren o.a. tot de menukaart. Speeldorp De Jungle in Wingene staat garant voor een leuk dagje uit met de hele familie.
 

Verjaardagsfeest

Speeldorp De Jungle is de plaats bij uitstek om van je verjaardag een unieke ervaring te maken.
Verschillende formules zijn mogelijk. Wat u ongeveer mag verwachten? Een ganse namiddag jungle fun in de speeltuin, verjaardagstafel met per kind 2 frisdrankjes naar keuze en 2 kinderpannenkoeken/wafel/croque uit het vuistje, een snoepzak of een ijsje.
 

Communiefeest

In De Jungle kan u privé uw communiefeest laten doorgaan. Er staat een feestzaal tot ruim 300 personen ter uw beschikking. Ook het eten wordt volledig verzorgd. Zo kan er een receptie zijn met koud vis- en vleesbuffet, belegde broodjes en meer. En dit alles aan uiterst scherpe prijzen.
 
Klaar voor een dag vol speelplezier? Neem vrijblijvend contact op met De Jungle via het contactformulier op de website www.dejungle.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Speeldorp De Jungle een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Heel vriendelijk... 9,7 Review door: Chantal
Leuk,vriendelijk en altij welkom... 10 Review door: Marniek
Zeer vriendelijke uitbaters En... 10 Review door: Stephanie
vriendelijk onthaal, vlotte bedi... 9,1 Review door: Laurent
Leuke plaats en lekkere pannenko... 9,5 Review door: Patricia
Super leuk!... 10 Review door: NELI