Speeldorp De Jungle

Openingsuren

Maandag 28/09 Gesloten
Dinsdag 29/09 Gesloten
Woensdag 30/09 11:30 - 19:00
Donderdag 01/10 Gesloten
Vrijdag 25/09 Gesloten
Zaterdag 26/09 11:30 - 19:00
Zondag 27/09 11:30 - 19:00

Foto’s

Info

De Jungle in de Hille in Wingene biedt een indoor en outdoor speeldorp. Hier kunnen uw kinderen ongeremd spelen en ravotten terwijl u geniet van een hapje en een drankje. Daarnaast kan u hier terecht voor het vieren van een verjaardagsfeest, communiefeest en meer.

Organiseert u het feest liever thuis? Dan kan u hier springkussens huren aan scherpe prijzen.

 

Speeltuin

In speeldorp De Jungle kunnen uw kinderen ongeremd spelen en ravotten in ballenbaden, springkastelen, glijbanen, airhockey spelen, fietsen, noem maar op. Bij mooi weer kunnen de kindjes zich nu ook buiten uitleven op de go-carts, reuzenklimhuis en in de grote zandbak. Ondertussen kunt u genieten van een hapje en een drankje.
Spaghetti, croques, pannenkoeken en wafels behoren o.a. tot de menukaart. Speeldorp De Jungle in Wingene staat garant voor een leuk dagje uit met de hele familie.
 

Verjaardagsfeest

Speeldorp De Jungle is de plaats bij uitstek om van je verjaardag een unieke ervaring te maken.
Verschillende formules zijn mogelijk. Wat u ongeveer mag verwachten? Een ganse namiddag jungle fun in de speeltuin, verjaardagstafel met per kind 2 frisdrankjes naar keuze en 2 kinderpannenkoeken/wafel/croque uit het vuistje, een snoepzak of een ijsje.
 

Communiefeest

In De Jungle kan u privé uw communiefeest laten doorgaan. Er staat een feestzaal tot ruim 300 personen ter uw beschikking. Ook het eten wordt volledig verzorgd. Zo kan er een receptie zijn met barbecue, koud vis- en vleesbuffet, belegde broodjes en meer. En dit alles aan uiterst scherpe prijzen.
 
Klaar voor een dag vol speelplezier? Neem vrijblijvend contact op met De Jungle via het contactformulier op de website www.dejungle.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Gezellig keuvelen bij een drankj... 10 Review door: Stefanie
Place to be voor de kindjes!... 10 Review door: Christophe
voor herhaling vatbaar, heel vri... 9,5 Review door: Marie
vlotte bediening. Aanrader voor... 9 Review door: Henri
Als je iets vraagt dan helpen ze... 9,5 Review door: Linda