Desmedt Jan bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiƫ op 21/07
Maandag 22/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 21/07 Na afspraak

Foto’s

Info

Desmedt Jan

Desmedt Jan uit Wingene is hoofdzakelijk gespecialiseerd in elektrische installaties, domotica en automatisatie, homecinema, videofonie, camera en bewaking.


Videofonie en camera

Wilt u weten wie er voor uw deur staat zonder effectief zelf naar uw voordeur te wandelen en deze te openen? Wilt u iemand kunnen binnenlaten door uw deur te openen vanop afstand? Desmedt Jan uit Wingene helpt u maar al te graag aan een videofoon- en camerasysteem dat dit mogelijk maakt.

Een videofoon in uw woning zorgt voor een veiliger gevoel en speelt de laatste jaren almaar meer in op comfort, gebruiksvriendelijkheid en integratie binnen domotica. Naast de standaard toegangscontrole die een videofoon- en camerasysteem biedt, kan u opteren voor nog een extraatje: de geheugenfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de camera foto’s neemt of videobeelden vastlegt van de persoon die bij u langskomt terwijl u zelf niet thuis bent.


Domotica

Domotica of huisautomatisatie is het automatiseren van functies doormiddel van elektronica. Zo bedient u zaken zoals ventilatie, verwarming, verlichting, alarmbeveiliging, energiebesparing en meer vanop afstand.

Deze elektronische communicatie tussen de elektrische toepassingen in uw woning en woonomgeving maken u het leven makkelijker. Zo stem u uw volledige woning in een handomdraai af op uw persoonlijke wensen en dagritme, waar en wanneer je maar wil.

Alles is mogelijk met domotica, van de bekende functie waarbij alle lichten tegelijkertijd gedoofd worden, tot automatische zonwering en voorgeprogrammeerde sfeerverlichting.

Ligging en routebeschrijving