24u/24u kan je je contactlenzen online bestellen via onze webshop : www.ilens.be/neujens

 

Openingsuren

Maandag 05/12 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Dinsdag 06/12 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag 07/12 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 08/12 Gesloten
Vrijdag 09/12 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Zaterdag 10/12 09:00 - 16:00
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Bekijk het leven door de juiste bril dankzij Optiek Neujens

Voor een persoonlijke service ben je aan het juiste adres bij Optiek Neujens in Zandhoven. De zaak is opgericht in 2003 en sindsdien help ik, Carolien, je graag verder met het zoeken naar de juiste bril. Je kunt er ook terecht voor alle soorten contactlenzen en zelfs hoortoestellen (na afspraak met onze huis audioloog van Audika).
 

Monturen

Een bril heb je nodig van 's ochtends tot 's avonds. Daarom werken wij met merken waarmee we een goede samenwerking kunnen garanderen zodat je vooral ook na de aankoop van jouw bril op beide oren kunt slapen. Ikzelf en mijn team geven je uiteraard graag advies om je te helpen in je keuze.
 

Brilglazen

Voor elke situatie is er een geschikt brillenglas te vinden. Je kan er vanop aan dat we enkel kwaliteitsvol glas gebruikt in haar brilglazen. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijker wennen aan je nieuwe multifocale bril.  Of verwen je ogen en ga voor een bril die volledig op maat gemaakt is. Dit kan met de Yuniku scanner van Optiek Neujens. Zo wordt jouw bril volledig op jouw gezicht en ogen afgestemd. 
 

Contactlenzen

Droge ogen: blij wanneer jij je lenzen kunt uitnemen? Wij hebben de oplossing. Dankzij onze jarenlange specialisatie kunnen wij er voor zorgen dat jouw ogen blij worden van contactlenzen. We kunnen o.a. maandlenzen op maat laten maken. Ook voor multifocale contactlenzen en nachtlenzen ben je bij ons aan het juiste adres. 
 

Myopie management

Nieuw bij Optiek Neujens: Myopie management. Dit zijn speciale lenzen die ervoor zullen zorgen dat de ogen minder snel achteruit zullen gaan. Dit zien we ook meer en meer voorkomen bij kinderen. Wanneer je te kampen krijgt met hoge bijziendheid, heb je een grotere kans om slechtzien of blind te worden. Dankzij deze nieuwste technologie kunnen we dit tegengaan. 
 

Oogmeting

De oogmeting wordt correct uitgevoerd zodat je nadien van het beste en meest comfortabele zicht kunt genieten. Je kan hier terecht om de juiste brilsterkte of contactlens sterkte te laten bepalen.
 

Hoortoestellen

Audika is onze vaste partner voor audiologie. Na afspraak komt de hoorconsulent je hier graag verder helpen met deskundig advies. Je kan er terecht voor een gratis hoortest, nieuwe hoorapparaten, onderhoud aan je hoorapparaat en voor gehoorbescherming. De eerste stap naar een beter gehoor is om contact op te nemen of kom gerust langs in de zaak te Zandhoven. 
 

Optiek Webshop

Wil je graag al enige inkijk in de collecties die te verkrijgen zijn, dan kan je alvast surfen naar onze webshop:  https://optiek-neujens.be/webshop/. De bril aanpassen is natuurlijk echt nodig bij een brilmontuur, maar via de webshop kan je alvast je voorselectie maken. Een paar van onze bekendste merken zijn Odette Lunettes en David Beckham. 
 

Giftbox

Ben je op zoek naar het ideale geschenk voor je geliefde, familielid of vriend/in? Koop dan onze cadeaubonnen met giftbox. De verrassing zal des te groter zijn! Wij, bij Optiek Neujens verwelkomen je graag! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Optiek Neujens

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Optiek Neujens een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Optiek Neujens, rnBevelen we... 10 Review door: Heidi
Carolien is steeds super klantvr... 10 Review door: Guido
doe zo voort... 9,9 Review door: Maria
Super service bij aankoop alsook... 9,5 Review door: Karen