Openingsuren

Maandag 18/10 09:30 - 12:0013:30 - 17:30
Dinsdag 19/10 09:30 - 12:0013:30 - 17:30
Woensdag 20/10 09:30 - 12:0013:30 - 17:30
Donderdag 21/10 GeslotenGesloten
Vrijdag 22/10 GeslotenGesloten
Zaterdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Info

Hobbypatch in Hofstade

Eigenlijk is onze winkel een naaiwinkel. We verkopen ritsen en tussenvullingen alllerlei. Ons doel is het maken van quilts en patchwork te promoten. Deze veelzijdige hobby houd je geest scherp. We maken onze eigen versie van quilts die in boeken verschijnen in een eigen kleurenpalet. We leren je ook quilts te naaien of stikken afhankelijk van het patroon. Het vergt een minimum aan investering want met een beetje stof kan je al beginnen.

Veel gereedschap is over de voorbije jaren ontwikkeld en soms ingevoerd om accurater te werken, sneller en nauwkeuriger te snijden. Eerst kiezen we de hoofdstof of thema stof daarna kiezen we contrast stoffen of complimentaire stofjes en berekenen hoeveel er nodig is om ons project te maken. Patchen is onze hobby! Patchwork is onze passie! Onze vrijetijdsbesteding is patchen en quilten. Ons werk is spelen met kleuren en naaien op de hand of stikken is de manier om het aan elkaar te brengen mar je hoeft geen ervaren naaister te zijn om dit te leren. 
Wij  verkopen katoenen stoffen om dat deze het amkkelijkst werken om te verknippen en om dozen te bekleden. Ook om bloesjes en kussens zelf te maken.


Onze inventaris van 3D knipvellen, mallen, boekjes, Hobbyjournaal, Stickers en hobbydots van 001 tot 020 in alle beschikbare kleuren.
Sinds 2015 verkopen we ook Krijtverf Amazona en de kleurwas om het af te werken.
Catania en Bravo in verscheidene kleuren en ritsen, naaibenodigheden en haaknaalden, breiringen en breinaalden.
Patchwork - handwerk- en kreaselwinkel met klaslokaal
 Ik ben Diana Behets, geboren en getogen in Hofstade-Zemst. Thuis werd handwerk sterk aangemoedigd maar patchwork en quilten heb ik geleerd in Torrance, Redondo Beach en Manhattan Beach. Dus net ten zuiden van Los Angeles, California, toen ik daar woonde van 1971 tot 1990. Deze kleurrijke hobby is zo veelzijdig, duurzaam en oneindig variabel. De mogelijkheid om te spelen met kleuren, lapjes en vormen is voor mij de ultieme bezigheid die ik graag deel. Creatief bezig zijn in een gezellige groep is goed voor de gezondheid.
Mijn levensmoto: men kan het leven niet verlengen wel verdiepen. Door mijn kennis en enthousiasme door te geven aan anderen wil ik ook mijn levensvreugde doorgeven. Breng kleur in uw leven door met stoffen te spelen. 
Gezond zijn begint met gezond eten (vers, lokaal, volwaardig en plantaardig). Wat ge in je lichaam steekt komt er ook uit in de vorm van energie enz. Bewegen is een rode draad in mijn leven en heel belangrijk, daar ben ik dan ook dagelijks mee bezig. Back to nature; barrevoets voor de gezondheid. Zo komen we mekaar misschien ergens tegen "Somewhere over the rainbow". 
Ben je in de buurt, loop dan eens binnen. De winkel is open op de eerste drie dagen van de week. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Fijne feestdagen en een gezond 2... 7,7 Review door: Martine
Alles Oke.... 8,5 Review door: Cecile
Super vriendelijk... 10 Review door: Els
Heel vriendelijk en behulpzaam... 9 Review door: Linda