Op dinsdag en woensdag bellen en onmiddellijk komen!


Wij zullen gesloten zijn op:

Rond 11 november als de corona het toelaat

 

Info

Met een persoonlijke aanpak, passie, aandacht, precisie en topproducten van Joico staat Kapsalon Antea in Zottegem steeds klaar om u stijlvolle, modieuze en vernieuwende kapsels te bieden.

Wilt u enkel de puntjes laten knippen, een compleet nieuwe snit, een haarkleuring of balayage? Bij Kapsalon Antea mag u rekenen op een perfecte, op maat gerichte service.
 

Haarverzorging met kwalitatieve producten

Kapsalon Antea werkt met de producten van Joico, welke niet getest zijn op dieren en uitsluitend gemaakt zijn van natuurlijke grondstoffen. Joico maakt gebruik van de best mogelijke ingrediënten en stelt zeer hoge kwaliteitseisen om zo de gezondheid van uw haren te garanderen. Tijdens een bezoek aan het kapsalon in Zottegem wordt uw haar dus niet enkel in model gebracht, maar het wordt ook van binnenuit gevoed, gerepareerd en gestructureerd.
 

Haarkleuring met natuurlijke producten

Klaar voor een nieuwe haarkleur? Kapsalon Antea en haar hoog kwalitatieve haarproducten staan voor u klaar. Het kapsalon in Zottegem is de ideale plek voor mensen met een gevoelige hoofdhuid of kwetsbare haren, die hun lokken een andere haarkleur willen geven. Haarkleuringen worden hier uitsluitend uitgevoerd met biologische producten. De natuurlijke kappersproducten bevatten geen ammoniak en bieden veel minder kans op allergische reacties dan standaard haarkleurproducten.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

PRETTIGE FEESTEN HOU HET VEILI... 9 Review door: LIEVE
Altijd super service. Gisteren h... 9,9 Review door: Sonja
Fantastische zaak en hopelijk ma... 9,5 Review door: MARCEL
Ik wens jullie een gezond 2021 e... 10 Review door: Veerle
Ik wens jullie en het Antea Team... 9,5 Review door: Birgitte
kapper Antea te Erwetegem : heel... 10 Review door: Patricia