Garage - Carrosserie Riemens

Openingsuren

Maandag 15/07 Na afspraak
Dinsdag 16/07 Na afspraak
Woensdag 17/07 Na afspraak
Donderdag 18/07 Na afspraak
Vrijdag 19/07 Na afspraak
Zaterdag 13/07 Na afspraak
Zondag 14/07 Gesloten

Foto’s

Info

Heeft u motorpech, blikschade of een ander probleem met uw wagen opgelopen in de omgeving van Zwalm? Kom dan langs bij Garage - Carrosserie Riemens en laat de herstelling over aan professionals met ervaring! 
 

Specialist in carrosseriewerken

Bij Garage - Carrosserie Riemens in Zwalm kan u steeds terecht voor al uw carrosseriewerk, en dit voor alle merken van auto’s. Hebt u een ongeval gehad met lichte of zware schade? De gekwalificeerde medewerkers van Garage - Carrosserie Riemens herstellen uw wagen in hun eigen werkplaats. Hierbij leggen ze de nadruk op kwaliteit en afwerking. Alleen zo kan u genieten van koetswerk dat tot in de puntjes is verzorgd. Of het nu gaat over het vervangen van stukken, het verwijderen van krassen of het uitblutsen van kleine beschadigingen, u kan steeds rekenen op de deskundigheid van Garage - Carrosserie Riemens! 

 

Kleine herstellingen en onderhoud

Ook voor het periodieke onderhoud, zowel groot als klein, moet u bij Garage - Carrosserie Riemens zijn. Eveneens voor herstellingen van alle aard, zoals bijvoorbeeld het vervangen van remmen, koppeling, uitlaat, en banden, kan u steeds rekenen op de expertise van carrosserie Riemens te zwalm. Hierbij wordt steeds nauwkeurig te werk gegaan en enkel gebruik gemaakt van kwalitatieve vervangonderdelen. Op die manier kunnen de garagisten steeds weer garanderen dat de herstel- en onderhoudswerken niet louter een snelle oplossing zijn, maar uw wagen nog een lang leven beschoren is! 

 

Voor meer info gaat u best langs in de garage of neemt u snel contact op voor een afspraak. Het team van Garage - Carrosserie Riemens staat alvast te popelen om u te mogen ontvangen! 

Ligging en routebeschrijving