Openingsuren

Maandag 29/11 07:00 - 19:00
Dinsdag 30/11 Gesloten
Woensdag 01/12 07:00 - 19:00
Donderdag 02/12 07:00 - 19:00
Vrijdag 03/12 07:00 - 19:00
Zaterdag 04/12 07:00 - 17:00
Zondag 28/11 07:00 - 17:00

Foto’s

Info

De lekkerste broden, pistolets, croissants, taarten, gebak en patisserie vind je bij Bakkerij Clarysse in Zwevegem. Ze zijn reeds jarenlang een gevestigde waarde in Heestert (vroegere Buni).  De bakkerij werd in 2010 overgenomen door Xavier Clarysse en An Ameye. De huidige zaakvoerders zijn de derde generatie op rij om deze bakkerij uit te baten, wat resulteert in zeer smaakvolle, ambachtelijke producten.
 

Specialiteiten

Hun specialiteit is onze heerlijk klaaskoeken die u een gans jaar door kan verkrijgen in diverse vormen en maten, afhankelijk van het thema. Zij voorzien dagdagelijks in diverse broodsoorten zoals maya, waldkorn, nia (10-granen), energie (5-granen), volkoren, meergranen, spelt, ... en nog vele anderen.

Proef zeker onze ambachtelijke pistolets, gekend in de regio.
 

Charcuterie, chocolade en ontbijtmanden

Een overheerlijk sneetje brood of een krokante pistolet gekocht, maar nog geen beleg? Ook dat vind je bij Bakkerij Clarysse! In hun aanbod kan je een ruim assortiment aan kazen en charcuterie terugvinden om van je broodmaaltijd een succes te maken!

Ook liefhebbers van chocolade zijn er aan het juiste adres om de lekkerste pralines en chocolade aan te kopen.

Als je graag iemand wilt verrassen met een lekker vers ontbijt aan huis, is een ontbijtmand een uitstekende cadeau! Bevraag je in de winkel en bezorg iemand een fijne start van de dag!
 

Leveringen aan huis

NIet goed tebeen of geraakt u zelf niet in de bakkerij voor uw dagelijks brood? Bakkerij Clarysse levert bij haar klanten ook dagelijks (uitz. op dinsdag) brood aan huis en op bestelling. Zo hoeft u geen dag zonder vers brood door te brengen!

Staat u voor de bakkerij, maar zijn zij gesloten? Geen paniek! Bij bakkerij Clarysse vind je ook een broodautomaat waar je 24/24u dagvers brood kunt kopen.

Je kan ons vinden op Facebook. Like onze pagina en volg onze acties mee: klik hier
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

... 8 Review door: Delphine
Doe zo verder !... 10 Review door: Jean francois
Doe zo voort!!!... 10 Review door: Sabrine
VERZORGT EN LEKKER BROOD(EN), P... 10 Review door: Ronny
De bakkersvrouw is de vriendelij... 10 Review door: Martine