Andere belangrijke handelaars

Banner Reizen De Arend Autocars

Reizen De Arend Autocars

Openingsuren

Maandag 09:00 - 12:30 ... - ...
Dinsdag 09:00 - 12:30 ... - ...
Woensdag 09:00 - 12:30 ... - ...
Donderdag 09:00 - 12:30 ... - ...
Vrijdag 09:00 - 12:30 ... - ...
Zaterdag 09:00 - 12:30 ... - ...
Zondag Gesloten
Ook steeds welkom na afspraak! Mogelijk zijn wij enkele dagen tijdens de schoolvakanties afwezig. Gelieve dan eerst telefonisch contact op te nemen alvorens u langs wenst te komen. Indien u on...
Toon meer

Ook steeds welkom na afspraak!

Mogelijk zijn wij enkele dagen tijdens de schoolvakanties afwezig. Gelieve dan eerst telefonisch contact op te nemen alvorens u langs wenst te komen. Indien u ons niet kunt berijken, kunt u altijd een boodschap inspreken op het antwoordapparaat en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug of u laat even een mailtje op ons e-mailadres reizendearend@pandora.be en u krijgt vrijwel onmiddellijk antwoord.


24/7/365 bereikbaar op www.reizendearend.be
 

Geef uw mening over

Info

Even kennismaken

Reizen De Arend is een autocarbedrijf uit Arendonk, gevestigd in het noorden van België vlak tegen de NL grens. De zaak bestaat ondertussen al vier generaties lang en is ondertussen als het ware een begrip in de streek geworden. Eind jaren '40 is het bedrijf gestart met werkliedenvervoer (o.a. voor Philips en DAF) en bouwde het bedrijf zich stilaan verder uit door autocarverhuur te organiseren voor groepen, scholen en verenigingen. Momenteel is de firma verder geëvolueerd tot een autocarbedrijf met 6 nieuwe moderne autocars (54, 50, 50, 36, 33 & 19 plaatsen) en een eigen reisbureau mét vergunning!
 

Autocarverhuur

Heeft u een autocar nodig voor een leuke daguitstap of meerdaagse reis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een autocar huren met chauffeur kan simpelweg door te klikken op volgende link: http://www.reizendearend.be/bus-verhuur/. Jaarlijks worden er enkele skireizen, Tirolerreis en dagtrips/kerstmarkten georganiseerd naar zowel binnen- en buitenland, 's winters en 's zomers.

Boeken kan eenvoudig via deze link: http://www.reizendearend.be/busreizen/
 

Onze specialiteit: groepsreizen op maat!

'Klein maar fijn'! Reizen De Arend biedt de reiziger persoonlijk contact en aandacht! Ons bedrijf staat dapper in zijn schoenen tussen de vele mastodonten en schrikt er niet voor terug om nieuwe uitdagingen aan te gaan : Reizen De Arend'... je komt hen overal tegen!


Heeft U een autocar nodig of u wilt inlichtingen over onze reizen, kijk dan eens op onze eigen website: www.reizendearend.be.


Dank voor uw interesse!

Stefan Geudens - Martine Peeters en het hele Arendteam.

Ligging

Bereken uw route

Nieuws & Promoties

Op reis met de Arend 2017!

Beste klanten, De lente is in het land, dus ook bij De Arend! In bijlage kunt u ons volledig aanbod van reizen terug vinden voor dit jaar. Alvast tot op één van onze cars!

Open bijlage

Autocarchauffeur gevraagd!

Beste mensen, Reizen De Arend uit Arendonk is dringend op zoek naar een autocarchauffeur. Uren variabel van 15 - 30 uren gemiddeld per week in overleg. Alle info op www.reizendearend.be of bel op 014/677053.

Trefwoorden

Nieuwsbrief