• Koopjes
Banner Reizen De Arend Autocars
Eindejaarsactie Reizen De Arend Autocars 2016
ID: 101154
Handelaar:

Reizen De Arend Autocars


Contactpersoon: Stefan Geudens - Martine Peeters
Hertevelden 8
2370 Arendonk
Klik voor telefoonTelefoon: 014/67 70 53

Klik voor faxFax: 014/67 11 51

Contacteer ons

Firma gegevens

Stichtingsjaar: 1948
Werknemers: 8

Bedrijfssector

Autobusondernemingen  Bussen  Personenvervoer  Reisbureaus  Toerisme 

wk cyclo bieles 28-29/01/17.: Beste klanten, er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de busreis naar het WK cyclo te Bieles/Lux voor op 28-29/01/17. Bel voor beschikbaarheid op 014/67 70 53 of mail naar reizendearend@pandora.be. Alvast tot dan! - open bijlage (pdf)

skireis flachau 6 dagen 04/02/17.: Beste klanten, er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de busreis naar het mooie skigebied Flachau - Oostenrijk met vertrek op za. 04/02/17. Bel voor beschikbaarheid op 014/67 70 53 of mail naar reizendearend@pandora.be. Alvast tot dan! - open bijlage (pdf)

Info

Even kennismaken

Reizen De Arend is een autocarbedrijf uit Arendonk, gevestigd in het noorden van België vlak tegen de NL grens. De zaak bestaat ondertussen al vier generaties lang en is ondertussen als het ware een begrip in de streek geworden. Eind jaren '40 is het bedrijf gestart met werkliedenvervoer (o.a. voor Philips en DAF) en bouwde het bedrijf zich stilaan verder uit door autocarverhuur te organiseren voor groepen, scholen en verenigingen. Momenteel is de firma verder geëvolueerd tot een autocarbedrijf met 6 nieuwe moderne autocars (54, 50, 50, 36, 33 & 19 plaatsen) en een eigen reisbureau mét vergunning!
 

Autocarverhuur

Heeft u een autocar nodig voor een leuke daguitstap of meerdaagse reis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een autocar huren met chauffeur kan simpelweg door te klikken op volgende link: http://www.reizendearend.be/bus-verhuur/. Jaarlijks worden er enkele skireizen, Tirolerreis en dagtrips/kerstmarkten georganiseerd naar zowel binnen- en buitenland, 's winters en 's zomers.

Boeken kan eenvoudig via deze link: http://www.reizendearend.be/busreizen/
 

Onze specialiteit: groepsreizen op maat!

'Klein maar fijn'! Reizen De Arend biedt de reiziger persoonlijk contact en aandacht! Ons bedrijf staat dapper in zijn schoenen tussen de vele mastodonten en schrikt er niet voor terug om nieuwe uitdagingen aan te gaan : Reizen De Arend'... je komt hen overal tegen!


Heeft U een autocar nodig of u wilt inlichtingen over onze reizen, kijk dan eens op onze eigen website: www.reizendearend.be.


Dank voor uw interesse!

Stefan Geudens - Martine Peeters en het hele Arendteam.

Openingsuren

Maandag 09:00 - 12:30 /   ... - ...
Dinsdag 09:00 - 12:30 /   ... - ...
Woensdag 09:00 - 12:30 /   ... - ...
Donderdag 09:00 - 12:30 /   ... - ...
Vrijdag 09:00 - 12:30 /   ... - ...
Zaterdag 09:00 - 12:30 /   ... - ...
Zondag Gesloten

Ook steeds welkom na afspraak!

Mogelijk zijn wij enkele dagen tijdens de schoolvakanties afwezig. Gelieve dan eerst telefonisch contact op te nemen alvorens u langs wenst te komen. Indien u ons niet kunt berijken, kunt u altijd een boodschap inspreken op het antwoordapparaat en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug of u laat even een mailtje op ons e-mailadres reizendearend@pandora.be en u krijgt vrijwel onmiddellijk antwoord.


24/7/365 bereikbaar op www.reizendearend.be
 

Trefwoorden

Autocars
Begeleide reizen
Bus verhuur
Busreizen
Bussen verhuur turnhout
Dagreizen
Dagtrips
Daguitstappen
Groepsreizen
Kerstmarkten
Meerdaagse reizen
Personenvervoer
Reisbrochures
Reizen
Schoolreizen
Seniorenreizen
Skireizen
Verenigingen
Winterreizen
Zomerreizen

Betalingsmogelijkheden

Cash 

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief van deze handelaar
E-mailadres

Ligging

Bus
Busje
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto