• Koopjes

Handelsgids Brecht

Winkelen en leven in Brecht is veelzijdig en boeiend. De handelaars van Brecht en evenals de deelgemeenten leggen u in de watten. Zin in een romantisch etentje?Ga genieten van de plaatselijke delicatessen. In het groene Brecht kan u lange wandelingen maken maar vindt u ook alle soorten winkels, kmo's, bedrijven en ook verschillende onderwijsinstellingen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Brecht? U vindt het op Brecht.handelsgids.be.
Cadeaubon Brecht
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Schoonheidsinstituut Patricia Dreissen
nieuwe zomeractie:- gelaatsverzorging met pedicure: nu € 65 i.p.v. € 80 - gelaatsverzorging met manicure: nu € 58 i.p.v. € 69 Tip: ook leuk als cadeaubon Geopend in juli en augustus
Schoonheidsinstituut Patricia Dreissen
nieuwe zomeractie:- gelaatsverzorging met pedicure: nu € 65 i.p.v. € 80 - gelaatsverzorging met manicure: nu € 58 i.p.v. € 69 Tip: ook leuk als cadeaubon Geopend in juli en augustus
Ruime keuze koffiebonen
De koffieboon biedt een ruime keuze aan premium koffiebonen zoals illy, Lavazza, segafredo en vele andere soorten. Ook een keuze uit gemalen koffie en koffietoebehoren zoals melk, suiker, koffiekoekjes,... Gratis verzending en leuke verrassing vanaf 4 kg.
M & D Zakenkantoor
Gratis confectie.....
Bij \"Jef Martens Interieur\" loopt een unieke actie op \"Inside\" overgordijnen, kom langs en zeg dat u het gevonden heeft op Handelsgids en ontvang een extra attentie !!!!
Bestel uw koffiebonen online
Ruime keuze aan premium koffie zoals illy, Lavazza, kimbo, segafredo en andere Italiaanse koffie. Specialiteit Italiaanse koffiebonen voor in espresso apparaat. Ook gemalen koffie en koffietoebehoren te verkrijgen.
MOEDERDAG
MOEDERDAG MENU 15 AUG MOEDERDAG BRUNCH 17 AUG MOEDERDAG TIP EEN CADEAUBAN VAN DE DEGUSTATIE
SOLDEN -40% OPTIEK DE LEERSNIJDER
Alle optische monturen -40% Alle zonnebrillen -10% Zie bijlage!
Pups te koop
Momenteel mooie Cavalier King Charles Spaniël pups te koop
HUWELIJK
Reserveer tijdig uw huwelijksreportage aan budget prijzen! Low Cost voor eerste 10 opties van 2015.
MOSSELEN ZIJN ER !!
Allen welkom voor onze lekkere Zeeuwse mosselen
WELKOM
Onze mosselen zijn er!! Zondag ontbijt Lunch menu voor al uw zaken lunchen Lekkere ijsjes om af te koelen
Promotie sportballen
Basketballen Spalding en Molten, voetballen Derbystar, volleyballen Mikasa, Gala en Molten. Profiteer van onze volumekortingen bij afname van meerdere sportballen.
Solden
-20% -30% -40% -50% -50% -60% -70%
SALES AT TEN ELZENHUYSE
SALES at TEN ELZENHUYSE, -10% op creating moments blinds |& curtains -50% bad- en bedlinnen -% Op meubelen, verlichting,enz. interieurartikelen. dagdagelijks van 11.00uur tot 17.00uur
SALES AT TEN ELZENHUYSE
SALES at TEN ELZENHUYSE, -10% op creating moments blinds |& curtains -50% bad- en bedlinnen -% Op meubelen, verlichting,enz. interieurartikelen. dagdagelijks van 11.00uur tot 17.00uur.
Goed nieuws van NewLook Keukens!
Er is weer goed nieuws van NewLook Keukenstudio. Vanaf heden zijn wij trotse dealer van The Big Green Egg! Binnenkort kunt u verschillende modellen in onze showroom aan de Bredabaan 360 te Brasschaat bekijken en uiteraard ook gebruiken!
NewLook Keukenstudio Brasschaat
Uw adres voor keukens, renovatie, interieur, outdoor kitchens en nog veel meer. Graag verwelkomen wij u in onze studio aan de Bredabaan 360 te Brasschaat. www.newlookkeukens.be - www.newlookkeukenrenovatie.be - www.newlookkeukenshop.be
TAVERNE DE ZWALUW
DE ZEEUWSE MOSSELEN ZIJN ER! PER PORTIE 21,00€ (JUMBO restaurant)
TAVERNE DE ZWALUW
DE ZEEUWSE MOSSELEN ZIJN ER!