• Koopjes

Handelsgids Brecht

Winkelen en leven in Brecht is veelzijdig en boeiend. De handelaars van Brecht en evenals de deelgemeenten leggen u in de watten. Zin in een romantisch etentje?Ga genieten van de plaatselijke delicatessen. In het groene Brecht kan u lange wandelingen maken maar vindt u ook alle soorten winkels, kmo's, bedrijven en ook verschillende onderwijsinstellingen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Brecht? U vindt het op Brecht.handelsgids.be.
Cadeaubon Brecht
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Actie collageenvliesbehandeling
Wegens groot succes wordt de zomeractie collageenvliesbehandeling verlengt. Geef uw huid een extra vochtboost voor u op vakantie vertrekt. En een peeling om uw bruin langer te behouden. Nu € 68 i.p.v. € 77 Met microdermabrasie € 82 i.p.v. € 92
Hairstudio Classic's cvba
Wegens vakantie zal de zaak gesloten zijn van Dinsdag 21 Juli t.e.m. maandag 27 Juli 2015 Groetjes Chantal
SOLDEN - SOLDEN - SOLDEN
Zaterdag 4 en zondag 5 juli zal Domino doorlopend geopend zijn van 10 tot en met 17u.
Dravo BVBA
Geronika Westmalle
De 2de soldenperiode 2015 is aangebroken! Geniet van 1 t.e.m. 31 juli van grote kortingen op jouw favoriete toestellen: wasmachine, droogkast, Smart TV, koelkast, klein electro, smartphones, laptops & tablets, en nog zoveel meer!
BRADERIJ
DIT WEEKEND 3, 4 en 5 JULI BRADERIJ TE WESTMALLE MET TAL VAN KOOPJES EN PROMOTIES ! ! !
SOLDEN -40% OPTIEK DE LEERSNIJDER
SOLDEN -40% Geldig op alle optische monturen bij aankoop van een montuur + glazen! Op al onze zonnebrillen -10%
Sint-Job Bowlingcenter
TAVERNE DE ZWALUW
Hangcultuur Zeeuwse mosselen;;
Aktie Zonneproducten
Bij aankoop van zonneprodukt met beschermingsfactor 25 en After Sun krijgt u nu een bon ter waarde van 10 euro erbij, te gebruiken bij een behandeling naar keuze.
Beauty with Senses
Nieuw in Brasschaat, Beauty with senses. Onze specialisatie is de zuurstofbehandeling. Voor meer informatie bel gerust, wij helpen u graag verder.
BSD Sport en Spel te Merksplas
profiteer nu van onze promotie op alle Reece hockeysticks en bezoek onze webshop voor een ruime keuze uit verschillende modellen en kleuren
TAVERNE DE ZWALUW
geef een high tea cadeau bon.
Gratis clip-on ontspanner
De calypso gasfles ideaal voor uw mobilhome, camper en bbq. Nu met gratis adapter of clip-on