• Koopjes

Handelsgids Brecht

Winkelen en leven in Brecht is veelzijdig en boeiend. De handelaars van Brecht en evenals de deelgemeenten leggen u in de watten. Zin in een romantisch etentje?Ga genieten van de plaatselijke delicatessen. In het groene Brecht kan u lange wandelingen maken maar vindt u ook alle soorten winkels, kmo's, bedrijven en ook verschillende onderwijsinstellingen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Brecht? U vindt het op Brecht.handelsgids.be.
Cadeaubon Brecht
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Italiaanse koffiebonen
Grote kortingen op Italiaanse koffiebonen van o.a. Lavazza, Illy, segafredo, Kimbo,... en vele andere. Ruime keuze espressobonen van topmerken. Gratis verzending en leuke verrassing.
JAARLIJKSE VAKANTIE
Jaarlijkse Vakantie !! Wij gaan er even tussenuit vanaf dinsdag 11 augustus tot en met maandag 24 augustus. Vergeet daarom niet tijdig uw contactlenzen en/of contactlensproducten te bestellen.
JAARLIJKS VERLOF
Van donderdag 30/07 tot zondag 9/08 zal Kinderkleding Domino gesloten zijn wegens jaarlijks verlof. Vanaf maandag 10/08 staan we weer voor u paraat.
Dravo BVBA
kortingen op scooters & bromfietsen
Vanaf 15 augustus een serieuse korting op scooter of bromfiets ,kom langs en vraag ernaar.
PASFOTO (ook aan huis)
Nog steeds biometrische pasfoto's van hoge kwaliteit volgen de laatste internationale normen. Je kan zelf uitkiezen. Specialist KIDS ID. Ook voor Nederland, USA en India... (32 landen). Op locatie...Mogelijkheid om bij u thuis te fotograferen.
NIEUW
NIEUW : PARAPLU'S : een zeer goede kwaliteit voor een zeer lage prijs ! ! ! LIVE WEDDENSCHAPPEN BIJ BETCENTER de beste quoteringen op de markt
Sint-Job Bowlingcenter
BSD Sport en Spel te Merksplas
Geniet van je zomervakantie met onze houten buitenspelen.
TAVERNE DE ZWALUW
Zeeuwse mosselen.