• Koopjes

Handelsgids Brecht

Winkelen en leven in Brecht is veelzijdig en boeiend. De handelaars van Brecht en evenals de deelgemeenten leggen u in de watten. Zin in een romantisch etentje?Ga genieten van de plaatselijke delicatessen. In het groene Brecht kan u lange wandelingen maken maar vindt u ook alle soorten winkels, kmo's, bedrijven en ook verschillende onderwijsinstellingen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Brecht? U vindt het op Brecht.handelsgids.be.
Cadeaubon Brecht
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Basic Bakery / Taxandria
De zomer is een rustige tijd voor mijn gist activiteiten. Wegens vakantie van mijn klanten, en van zijn klanten. Zelf werkte ik verder aan recepten voor nieuwe Elixirs. Ik vond mooiere flessen, ik leerde beter foto's trekken van mijn dranken en vernieuwde mijn website. Taxandria-elixir is een mijn bescheiden "smaak" project. Het is een prettige uitdaging om de lekkerste aroma's te combineren tot unieke creaties. Ik nodig je graag uit om alvast mijn website te bezoekn. Misschien inspireert deze je? www.taxandria-elixir.be
Pelma tapijten en decoratie
Op zoek naar een nieuw tapijt ? Bezoek onze 4000 m² toonzaal en ontdek de ruimste keuze tapijten in alle prijsklassen en soorten van klassiek tot modern , nieuwe collecties hoogpool zelfs op maat gemaakt , kom vrijblijvend inspiratie opdoen ,ook op Zondag
Pelma's BERENHUISJE
Tot eind Augustus kan u nog mooie zomerkoopjes doen in onze decoratie afdeling wegens seizoensopruiming , ook nieuwe collectie horloges en armbandjes zijn nu binnen , kom gerust een kijkje nemen ,vrije ingang en steeds open op Zondag , tot dan
Mattheeussen Vloeren
Grote kortingen bij nkg
Het koi-seizoen loopt ten einde. Wij ruimen op! Van 15/08 tot eind september. Grote kortingen op al onze koi (o.a. babykoi: 3 halen = 2 betalen).
EINDE REEKS matrassen -40%
EINDE REEKS BE.BOX 180X200 Boxspring + hoofdbord Domino + matras 1.449 euro NU -40%= 850 euro EINDE REEKS WINXBOX 180X200: WINXBOX FIX + HOOFDBORD + MATRAS Normale prijs : 4.330 euro NU -50% = 2.165 euro EINDE REEKS MATRASSEN: -40%
Confectie gratis!
\"Inside\" your window dress code, heeft een unieke actie lopen bij \"Jef Martens Interieur\" op de overgordijnen! Vergeet niet te zeggen dat u dit gevonden hebt via Handelsgids en ontvang uw extra attentie !!!
BACK TO SCHOOL/WORK actie
Back to school / work actie van Peugeot , kortingen van 50 tot 150 euro op verschillende modellen van Peugeot scooters Actie geldig van 18/08/2014 tot en met 30/09/2014 Profiteer ervan !!!!
Steven Nicolai
Nu ook met onze firma: totale verbouwingen van a tot z met allemaal zeer bekwame aannemers die elkaar perfect opvolgen voor een prima resultaat. Alles onder een naam, Total Build !
Big Green Egg bij NewLook Keukens
Bij ons vindt u diverse modellen en accessoires van de Big Green Egg, welke verkrijgbaar is in verschillende maten. Wilt u meer informatie en weten welke maat voor u het meest geschikt is? Kom langs in onze keukenstudio en ontdek de Bigg Green Egg!
NewLook uniek dealerschap in Belgie
Met trots presenteren wij als eerste en als enige in België een nieuwe vormgeving in buitenkeukens; WWOO. WWOO is gemaakt van onverwoestbaar beton en is onderhoudsvrij! Het gaat niet werken en vergt verder geen onderhoud. Perfect i.c.m. de Big Green Egg!
NEWLOOK KEUKENSTUDIO BRASSCHAAT
NewLook Keukenstudio: uw adres voor keukens, buitenkeukens, interieur en renovatie; onze interieurarchitecten staan voor de totale vormgeving van uw woonomgeving. Onze vormgeving is stoer, eigentijds, tijdloos en altijd volledig toegespitst op uw wensen.
VIERT MOEDER
Geef moeder een fotoshoot cadeau... met of of zonder kinderen en kleinkinderen. Op locatie... vanaf 69 euro...
Moederdag menu
Moederdag menu 15 aug Moederdag ontbijt 15 aug Moederdag brunch 17 aug Tip cadeaubon van de degustatie
Promotie sportballen
Basketballen Spalding en Molten, voetballen Derbystar, volleyballen Mikasa, Gala en Molten. Profiteer van onze volumekortingen bij afname van meerdere sportballen.