• Koopjes

Handelsgids Brecht

Winkelen en leven in Brecht is veelzijdig en boeiend. De handelaars van Brecht en evenals de deelgemeenten leggen u in de watten. Zin in een romantisch etentje?Ga genieten van de plaatselijke delicatessen. In het groene Brecht kan u lange wandelingen maken maar vindt u ook alle soorten winkels, kmo's, bedrijven en ook verschillende onderwijsinstellingen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Brecht? U vindt het op Brecht.handelsgids.be.
Cadeaubon Brecht
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Italiaanse koffiebonen
Bestel bij de koffieboon alle soorten Italiaanse koffiebonen zoals Lavazza, illy, segafredo,.. en vele andere. Ruime keuze en gratis verzending vanaf 99€. Kleine attentie vanaf 4 kg koffie. Alle soorten geschikt voor uw espressotoestel of koffiemachine.
DKV Home Care
Niemand weet wat morgen te bieden heeft. Bovendien verandert onze samenleving snel: de toenemende vergrijzing, de stijgende ziektekosten, een steeds kortere opnameduur in het ziekenhuis, thuiszorg die zich hierdoor opdringt en lang kan aanslepen.
Promotie educatieve houten spelen
Profiteer nu van 10% korting op onze educatieve houten spelen. Promotie geldig t/m 28/02/2015.
Dravo BVBA
Taverne de zwaluw
39€ VOOR 2Personen in de plaats van 78€. Huisgemaakt kaaskroketjes of dag roomsoep; Vispannetje of goulash; Vanille ijs met warme krieken.
TAVERNE DE ZWALUW
Driegangen DINNER met 2 voor de prijs van 1 Registreer U op 2for1;
Valentijnsactie
Maak tijdens de maand februari een afspraak voor Geleration (gellak) en krijg een nourish twv 5,5 euro gratis.
Brood & Banket Goolaerts Marc
Be my valentine
Nog geen cadeau voor Valentijn? Verras je geliefde met een cadeaubon naar keuze. Leuk om te geven en om te krijgen.
The Stitching Room
2015 belooft weer een leuk jaar te worden. Een opsomming: - Vertrouwde Cross-Stitch-Along: gezellig samen borduren - zowel starters als gevorderden - met versgebakken taart en koffie: Donderdag 29 januari 2015 Donderdag 26 februari 2015 Donderdag 26 maart 2015 Telkens van 14u tot ... Inschrijven kan nu!
R & R Partycare
Communie-Lentefeest. De communie feesten komen er weer aan. Maak nu een afspraak met R & R Partycare voor uw feest samen te stellen voor uw kind of kleinkind. Wij zullen een scherpe en aantrekkelijke totaal prijs voor u op maat maken.
COMMUNIE-OPENDEUR
Zaterdag 17 en zondag 18 januari communie-opendeur bij kinderkleding Domino. De winkel is doorlopend geopend van 10 tot 17u.
Ageless gelaatsverzorging
De anti-aging verzorging die liftend, verstevigend en tonifiërend werkt zonder gebruik van naalden of inspuiting. duur 90min prijs: nu 70 euro ipv 90 euro!
PASFOTO
Nog tot 31 januari 2015. Genormaliseerde, biometrische EU-pasfoto\'s aan €6. Ook India en USA.
Bescherm uzelf en uw gezin!
Heb je er al aan gedacht om je gezin te beschermen in het kader van je privé-leven? DAYLIFE PROTECT biedt bij een ongeval EEN SCHADEVERGOEDING OP MAAT, aangepast aan uw persoonlijke situatie. Deze vergoeding kan oplopen tot EEN MILJOEN EURO!
Chef M/V
Passie en gedrevenheid staan bij ons hoog aangeschreven. Om ons keukenteam te versterken zijn wij op zoek naar een dynamische kok voor culinaire feesten en bedrijfsmeetings. Full time betrekking zonder service coupé.
Dinner & Dances
Elke maand organiseren wij Friday dinner & dances. Meer informatie kan u terugvinden op onze website www.graevenhof.be
Familiebrunches
Elke eerste zondag van de maand kan u bij ons terecht voor onze gezellige familiebrunches. Meer info hierover kan u terugvinden op onze website www.graevenhof.be
solden -40% optiek de leersnijder
Onze wintersolden starten op zaterdag 3 januari. Wij geven 40% korting op onze volledige collectie optische monturen en 10% op al onze zonnebrillen (zie voorwaarden in bijlage). Volg voortaan ook onze andere acties op facebook!