• Koopjes

Handelsgids Brecht

Winkelen en leven in Brecht is veelzijdig en boeiend. De handelaars van Brecht en evenals de deelgemeenten leggen u in de watten. Zin in een romantisch etentje?Ga genieten van de plaatselijke delicatessen. In het groene Brecht kan u lange wandelingen maken maar vindt u ook alle soorten winkels, kmo's, bedrijven en ook verschillende onderwijsinstellingen. Meer inlichtingen over een handelaar nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Brecht? U vindt het op Brecht.handelsgids.be.
Cadeaubon Brecht
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Pellini koffiebonen
Premium koffiebonen van Pellini te verkrijgen bij De Koffieboon. Pellini TOP 100% arabica en Pelinni aroma. Ook koffiebonen van Lavazza, segafredo, douwe egberts,.. en vele andere merken te verkrijgen. Gratis verzending, leuke verrassing.
Lucaffe koffiebonen
Nieuw bij De Koffieboon : Lucaffe koffiebonen. Ontdek de 4 verschillende soorten van lucaffe, mama Lucia, classic, espresso bar en mr exclusive. Ook andere Italiaanse koffie en koffiebonen te verkrijgen van o.a. Lavazza, illy, Kimbo, segafredo,...
Jos Heylen nv
promotie keukentoestellen einde reeks -30%
Dravo BVBA
Lemmens
OPGELET: Gedurende de wintermaanden ( November-december-Januari ) zal de winkel dinsdag\'s gesloten zijn
Illy koffiebonen 5,95€
Illy koffiebonen normale branding : 5,95€ bij De Koffieboon. Ook andere Italiaanse koffiebonen te verkrijgen zoals Lavazza, segafredo, kimbo en vele andere. Gratis verrassing vanaf aankoop 4 kg.
Pelma tapijten
De grootste tapijtzaak van het land vindt u in het industriepark te Zele wij zijn steeds open op zondag van 10 tot 18u . Nu nieuwe collectie hoogpool en vintage tapijten www.pelma-nv.be Bezoek ook onze decoratie afdeling www.berenhuisje.com
Sint-Job Bowlingcenter
Pelma's BERENHUISJE
Verborgen in het industriepark te Zele vindt u bij Pelma tapijten , de gezelligste decoratieafdeling uit omstreken met de origineelste decoraties , teddy plaids en kussens , leuke beren, huisgeuren, zelfs handtassen,sjaals en juweeltjes ,open op zondag
Infraroodcabines bij Kadee
Thuis genieten van de heilzame warmte in uw eigen infraroodcabine. Bij Kadee vindt u een ruime keuze aan infraroodcabines voor ieders budget. www.kadee.eu
NewLook Keukenstudio
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of wenst u een totaalrenovatie met verbouwing? NewLook Keukenstudio biedt u een totaalpakket aan en neemt alle werken op zich. Meer informatie? newlookkeukens.be, 03 294 45 70 of loop vrijblijvend eens binnen.
TAVERNE DE ZWALUW
HIGH TEA tussen 14-17h voor 16.95€ per persoon(min 2p)
Winteractie
Gelaatsverzorging Phyto 5! Nu 40 euro ipv 60 euro. (duur 60 min)
HERFSTACTIE
Geniet tot eind november van 20 % korting op de gehele wintercollectie 2014 bij Kinderkleding Domino.
TAVERNE DE ZWALUW
Trio van lopend wild ; Trio van vliegend wild; Zeetong van 500gr
BROEKENMAAND
November = broekenmaand bij Kinderkleding Domino. Bij aankoop van 2 broeken krijgt u er een 3de gratis. ( de goedkoopste broek is gratis )
Promotie Banbao bouwblokken
30% korting op Banbao bouwblokken bij BSD Sport en Spel. Opgelet : OP = OP
Promotie gezelschapsspelen
25% op alle gezelschapsspelen bij BSD Sport en Spel te Merksplas. Opgelet : OP = OP
PRECIOUS DECORATIONS
Antieke woondecoratie en curiosa in Engelse en landelijke stijl. 10% korting bij aankoop ter plaatse tijdens onze opendeurdagen. 5% korting bij aankoop via onze webwinkel tot 31 december. Bezoek onze website voor meer informatie.
Wintertuinfeest
Ook met kouder weer een feest geven buiten in uw tuin of op het bedrijf. Dit is allemaal mogelijk bij R & R Partycare te Kalmthout. Onze tenten zijn wind en waterdicht en kunnen verwarmt worden met b.v. onze Patio terras heaters.
Welkom bij Alcedes Interieur
Onze troeven - grondige kennis van het vak en materialen - duurzame productie - esthetische en sfeervolle creaties - betrouwbare samenwerking. Neem een kijkje op onze site om een beeld te krijgen van onze werkwijze en realisaties.
familiebrunches
Elke eerste zondag van de maand kan u bij ons terecht voor onze gezellige familiebrunches. Meer info hierover kan u terugvinden op onze website www.graevenhof.be
Dinner & Dances
Vanaf september kan u opnieuw bij ons terecht voor de maandelijkse Friday Dinner & Dances. Meer informatie kan u terugvinden op www.graevenhof.be
Chef m/v gezocht
Passie en gedrevenheid staan bij ons hoog aangeschreven. Om ons keukenteam te versterken zijn wij op zoek naar een dynamische kok voor culinaire feesten en bedrijfsmeetings. Full time betrekking zonder service coupé.