Menu
Suggerimenti – Chef: Samuel Fusaro
Goed om te weten
Dagelijkse pasta van de dag
Van maandag tot vrijdag: Lunchmenu
Antipasto
Calamari fritti
Verse gefrituurde inktvisringetjes
€11.00
Antipasto mixte
Bordje met verse inktvisringetjes, Italiaanse charcuterie en Italiaanse kazen.
€12.00 p.p.
Carpaccio di manzo (piccolo / grande)
Huisgemaakte carpaccio van rund
€13.50 / €19.00
Vitello Tonnato (piccolo / grande)
Kalfslapje met mayonaise van tonijn
€13.50 / €18.00
Paste
Casoncelli alla Bergamasca
Ravioli gevuld met vlees, rozijnen, peer en amarettini
€17.50
Pasta alle vongole e vino bianco
Pasta met venusschelpjes
€19.00
Pasta vegetariana
€16.00
Pasta all’amatriciana
Pasta met parmaham, spek, ajuin, tomatensaus
€16.00
Pasta ai frutti di mare
Pasta met verse zeevruchten
€29.00
Carne
Scaloppina alla Milanese
€23.00
Entrecot alla griglia con verdure alla griglia
Entrecote gegrild met gegrilde groentjes (ongeveer 350gram)
€35.00
Ossobuco
Ossobuco (afhankelijk van het seizoen op verschillende wijzen)
€26.00
Tagliata di manzo
€26.00
Pesce
Aragosta "Albero d'Oro" con pasta fresca
Kreeft
€dag/gram
Orata in crosta di sale
Vis in een korstje van grof zout (soort vis afhankelijk seizoen)
€29.00
Zuppa di mare
Vissoep met zeevruchten
€28.00
Fritto misto
Gefrituurde vis en zeevruchten
€28.00
Dolce
Panna cotta al frutti di bosco
Panna cotta met bosvruchten
€8.00
Zabaione a base di prosecco
Sabayon op basis van prosecco
€8.00
Affogato
Italiaanse Café Glacé met amaretto en verse chocoladestukken
€10.00
Tiramisu
Tiramisu met speculoos
€8.00