Kerstavond en oudejaarsavond menu

 

Koude voorgerechten :

Salade van gerookte zalm of scampi's.

Jambon de parme met meloen

 

Warme voorgerechten:

Garnaal- of kaaskroketten

Heilbothaasje sportive

Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze

Vispannetje

 

Hoofdgerechten :

Kalkoenfilet in champagnesaus of champignonsaus

Geglaceerde peer of appeltjes met krokketten

Varkenshaasje met peper of champignonsaus

Gestoofd witloof en prinsessenboontjes met kroketten

Hertenkalfshaasje met poivradesaus met kroketten

 

Dessert:

Boomstronk voor 5 a 6 personen keuze uit vanille en chocolade

Roomijs met een hartje van karamel

Ijsstronk vanille en praliné OF vanile en mokka

Rijstpap OF chocolademousse

 

0476/44 95 90

Bestellen tot 5 dagen voor datum

Afhalen tussen 15u en 18u