Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Rotselaar

Vrijdag 17 mei 2024 13:37 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Rotselaar.

Alle handelaars in Rotselaar kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Rotselaar. Heb jij een zaak in Rotselaar en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in het Vrijetijdscentrum De Mena. Burgemeester Jelle Wouters overhandigde de diploma’s en award. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Rotselaar mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 420 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Bries Elektro NV - 9.04/10
Bries Elektro in Werchter is dé bestemming voor al je elektronica, groot en klein. Met een focus op klanttevredenheid bieden ze een eigen plaatsingsdienst en behulpzame service. Of je nu op zoek bent naar televisies, luidsprekers, keukenapparaten, of zelfs potten en pannen, Bries Elektro heeft het allemaal. Als officieel verkooppunt van Miele-apparaten en met een eigen hersteldienst aan huis, zorgen ze voor een complete elektronica-ervaring. Maak een afspraak voor advies op maat of ontdek hun uitgebreide webshop voor een snelle bestelling en levering. Met ecocheques, cadeaubonnen en een outlet van huishoudapparaten en televisies biedt Bries Elektro voor ieder wat wils.

Juweliers Smits-wagemans - 9.06/10
Bij Juweliers Smits-Wagemans ben je verzekerd van uitstekende service en vakmanschap. Met meer dan 30 jaar ervaring repareren ze uurwerken en ontwerpen ze unieke juwelen in hun eigen atelier. Naast eigen creaties bieden ze ook een ruime selectie aan uurwerken en traditionele juwelen van gerenommeerde merken. Gelegen in de Kerkstraat te Rotselaar, nodigen ze je uit om langs te komen en te schitteren met een nieuw juweel of uurwerk.

escoshop - 9.18/10
Ontdek het duurzame aanbod van escoshop, jouw expert in hoogwaardige producten voor verlichting, water, verwarming, zonnepanelen en meer. Met meer dan 35 jaar ervaring bieden ze betaalbare oplossingen voor een duurzame levensstijl, zoals LED-verlichting, laadzuilen voor elektrisch rijden, duurzame energie- en verwarmingsopties, UVC-systemen voor binnenluchtkwaliteit en nog veel meer. Bekijk hun uitgebreide assortiment op de webshop en vraag gerust een offerte aan voor een oplossing op maat.

Haarhuis80 - 9.20/10
In het hart van Rotselaar vind je Haarhuis 80, een gezellig kapsalon waar kapster Heidi Collaer met haar jarenlange ervaring klaarstaat om jouw droomkapsel te realiseren. Van een verfrissende nieuwe look tot een stijlvolle coupe die perfect bij je past, bij ons ben je in goede handen. Bovendien ondersteunen we het Geef Om Haar Fonds door haar te doneren aan vrouwen met borstkanker. Bij Haarhuis 80 draait het niet alleen om haarverzorging, maar ook om het delen van liefde en steun binnen de gemeenschap.

Fietsboerke Jos - 9.25/10
Bij Fietsboerke Jos in Rotselaar krijg je alle fietsenzorg die je nodig hebt. Met jarenlange ervaring bieden ze snelle en professionele herstellingen voor alle fietsen, inclusief e-bikes. Of je nu een nieuwe fiets nodig hebt of je huidige fiets wilt laten optimaliseren, hier vind je wat je zoekt. Bovendien bieden ze uitgebreid onderhoud om ervoor te zorgen dat je fiets altijd soepel rijdt. Ben je een doe-het-zelver? Ook dan staan ze klaar met advies en begeleiding. Kom langs op donderdag, vrijdag of zaterdag vanaf 10u, of neem contact op voor meer informatie!

Mertens Drankencentrale bv - 9.30/10
Bij Mertens Drankencentrale in Rotselaar vind je een uitgebreid assortiment aan bieren, frisdranken, sterke dranken, wijnen en snoepgoed. Het vriendelijke personeel staat altijd paraat om je te helpen bij het vinden van de perfecte fles wijn of dat speciale bier. Of je nu op zoek bent naar een origineel geschenk of dranken voor een feest of evenement, hier ben je aan het juiste adres. Ontdek zelf het ruime aanbod in de winkel of neem contact op met de zaakvoerder voor persoonlijk advies.

Bloemen en Tuindecoratie Mimosa - 9.58/10
Bij Mimosa vind je de mooiste bloemen en boeketten voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een prachtig boeket als decoratie, een geschenk voor een geliefde, of een speciaal bruidsboeket of grafstuk, hier ben je aan het juiste adres. Ontdek het brede assortiment aan bloemen, planten, vazen en bloempotten in de winkel, gelegen aan de Langestraat 41 in Wezemaal. Voor gepersonaliseerde bloemstukken en meer informatie, staan ze je graag persoonlijk te woord.

De Vriendelijkste Handelaar van Rotselaar met een score van 9,81/10 is Tibecom Computer Systems geworden.
Bij Tibecom Computer Systems in Rotselaar vind je de oplossing voor al je computerproblemen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe hardware of software, advies nodig hebt over je huidige systeem, of je computer wilt laten repareren, wij staan voor je klaar. Met meer dan 27 jaar ervaring bieden we een complete dienstverlening aan, inclusief advies op maat en oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften. Van het upgraden en onderhouden van je huidige systeem tot installaties en reparaties, bij Tibecom zorgen we ervoor dat je computer altijd optimaal blijft werken.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Rotselaar"