Openingsuren

Maandag 07/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 08/12 10:00 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 09/12 10:00 - 12:0013:00 - 18:00
Donderdag 10/12 10:00 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 11/12 10:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 05/12 10:00 - 12:0013:00 - 16:00
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Info

Fietsboerke Jos is dé expert voor herstellingen, verkoop en verhuur van alle soorten fietsen. Kom zeker eens langs en ontdek zijn ruime aanbod uiteenlopende fietsen!
 

Verkoop stadsfietsen, mountainbikes, plooifietsen, e-bikes…

Het aanbod aan verschillende soorten fietsen dat u bij Fietsboerke Jos aantreft is simpelweg té groot om hier volledig op te lijsten. Dames, heren en kinderen kunnen er terecht voor een simpele stadsfiets, maar ook meer gespecialiseerde modellen zijn verkrijgbaar. Zo kunnen de sportievelingen onder u zich wellicht vinden in het assortiment racefietsen en mountainbikes. Zij die liever hun energie sparen kunnen bij Fietsboerke Jos terecht voor hybride en elektrische fietsen. Een absolute topkwaliteit is hier gegarandeerd, ze zijn immers niet voor niets officieel erkend Bosch e-bike service center! Verder vindt u ook tandems, bakfietsen, plooifietsen… noem maar op! Naast de fietsen zelf vindt u er ook tal van accessoires en toebehoren, zodat u prettig én veilig op weg kunt.
 

Herstelling in eigen atelier

Na de verkoop stopt de service bij Fietsboerke Jos echter niet. Hij neemt ook alle herstellingen en onderhoud voor zijn rekening! Of het nu gaat om een kleine herstelling of vervanging, of om een groot defect: Jos lost het voor u op! Bent u er niet vies van zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan staat Jos u graag bij met praktische tips en gericht advies. Ten slotte zijn ook onderhoudsbeurten een belangrijke aangeboden dienst. Door regelmatig uw lichten, remmen, ketting… te laten nakijken voorkomt u veel potentiele problemen en zorgt u ervoor dat u steeds in regel staat met het verkeersreglement.
 

Verhuur alle soorten fietsen

Ten slotte hoeft u geen fiets te bezitten om te rekenen op Fietsboerke Jos. Bent u even op bezoek in de regio of is uw auto in de garage? Huur dan een fiets bij Fietsboerke Jos! Er staan allerlei soorten fiets te huur, u zult dus steeds eentje vinden die bij uw noden past. U kan een fiets huren voor verschillende periodes, gaande van een dag tot een week, en zelfs een maand. 
 

Zin in meer? klik op de merknaam en zo kom je meer te weten.

Stads-trek :  Oxford,Gazelle,L'avenir,Norta, Superior

vouw :Tern, Bizobike

Kids : Golden Lion, Oxford

Mtb-cross : Scatto, Superior

Elektrische :  Oxford, L'avenir, Gazelle, Norta

Bakfiets : Pfau-tec, Soci.bike

Driewielers: Pfau-tec

Tandem : Pfau-tec 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Nieuws & Promoties

Willex fietstassen met kortingen

Alle tassen van het merk Willex met flinke kortingen tot 20%. Bezoek "Mijn Shop" op mijn Handelsgids pagina.

Open bijlage

Mijn shop

Bekijk onze shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief