Openingsuren

Maandag 24/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 25/06 GeslotenGesloten
Woensdag 26/06 GeslotenGesloten
Donderdag 27/06 GeslotenGesloten
Vrijdag 28/06 10:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 29/06 10:00 - 12:00Gesloten
Zondag 30/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Fietsboerke Jos: onderhoud, herstelling van alle fietsen

Fietsboerke Jos is een begrip in Rotselaar en ver daarbuiten. Bij Fietsboerke Jos staan ze altijd voor je klaar om elke fietspanne snel en professioneel te verhelpen, ongeacht het merk, type of leeftijd van je fiets. Als erkend servicecenter van Bosch e-bikes en Shimano Steps hebben ze ook een ruime kennis van de werking van elektrische fietsen. Geen nood aan een fietsenmaker maar wel aan een onderhoud? Evenzeer voor professioneel onderhoud of optimalisatie van je fiets ben je bij hen aan het juiste adres. 

Ben je dan toch toe aan een nieuwe fiets, laat je dan verleiden door hun ruime aanbod aan verschillende soorten nieuwe en tweedehands fietsen, van dames- en herenfietsen tot racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen, vouwfietsen, bakfietsen en alles daar tussenin. Of je nu op zoek bent naar een hybride fiets of een echte e-bike, ze hebben het gegarandeerd in huis. Daarnaast bieden ze ook een groot assortiment van accessoires aan om je fietsplezier nog groter te maken.
 

Herstellen van fietsen

Fietsboerke Jos is jouw betrouwbare partner voor alle soorten fietsreparaties. Iedere fiets wordt met dezelfde zorgvuldigheid behandeld, ongeacht het merk, type of leeftijd. Dit geldt zowel voor een gloednieuw exemplaar dat je bij hen hebt aangeschaft als voor je oude vertrouwde fiets die je al jaren in gebruik hebt. Eveneens het herstellen van elektrische fietsen is geen enkel probleem en dit gebeurt met dezelfde expertise. 
Je kunt altijd vertrouwen op een foutloze service en grondige vakkennis waarmee ze elk probleem en elk schadegeval snel en netjes verhelpen. Hun doel is om iedere reparatie binnen een termijn van 2 à 3 dagen uit te voeren (met uitzondering van drukke periodes).
 

Onderhoud van fietsen

Het is belangrijk om je fiets regelmatig te onderhouden. Hoewel een fiets eenvoudig lijkt, is het in werkelijkheid een complexe machine met veel bewegende delen die op elkaar zijn afgestemd en goed moeten samenwerken. Fietsboerke Jos helpt je om je fiets in optimale staat te brengen én zo te houden. Het controleren van de remmen, ketting en versnellingssysteem, verlichting, enzovoort zorgt ervoor dat je tweewieler altijd uitstekend functioneert en voldoet aan de verkeersregels. 

Bij Fietsboerke Jos kunnen ze echter meer doen dan alleen maar het uitvoeren van een standaard onderhoud. Door het maken van kleine aanpassingen of het uitvoeren van een uitgebreid onderhoud, kunnen ze vaak de efficiëntie en prestaties van je fiets verbeteren. Dit resultaat in minder weerstand en dus een soepelere pedaalbeweging, sneller schakelen zonder storingen en veel meer. Dit is nuttig voor elke fietser, maar vooral racefietsen en mountainbikes voor enthousiastelingen of wedstrijdrijders zullen hiervan profiteren.
 

Zelf aan de slag met je fiets?

Ben je een doe-het-zelver die graag aan zijn eigen fiets sleutelt? Dan ondersteunen ze je bij Fietsboerke Jos met veel plezier door middel van advies en begeleiding. Ze geven je informatie over onderdelen, merken en de beste werkwijzen. Zo kun je mee profiteren van de kennis en ervaring van een professional wanneer je zelf aan de slag gaat om reparaties uit te voeren of het maximale uit je fiets te halen. 
 

Neem nu nog contact op of spring binnen!

Of passeer er gerust even tijdens je volgende fietsrit. Bij Fietsboerke Jos zijn ze altijd klaar voor een fietsbabbeltje. Bel of stuur een e-mail voor meer informatie, of kom vrijblijvend langs op de Terheidelaan in Rotselaar. Dat kan op iedere donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 10u!

Reviews door klanten van Fietsboerke Jos

9,1 Iris op 2023-12-18 om 09:09:14
Gelukkig Nieuwjaar
9 Liesbet op 2023-12-14 om 17:17:50
Dankjewel voor de goede service!
10 Hanelore op 2023-11-25 om 11:43:15
Bedankt voor de goede zorgen! Altijd top service!
10 Hanne op 2020-12-17 om 13:34:09
fijn eindejaar!
9 Mija op 2017-06-16 om 16:46:31
Jos
9,5 Annelyn op 2015-11-28 om 14:00:09
Enorm vriendelijke man! Chapeau!

Ligging en routebeschrijving