Geen jaarlijkse sluiting.
Wij staan voor U klaar 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag!

Openingsuren

Maandag 01/07 08:30 - 17:00
Dinsdag 25/06 08:30 - 17:00
Woensdag 26/06 08:30 - 17:00
Donderdag 27/06 08:30 - 17:00
Vrijdag 28/06 08:30 - 17:00
Zaterdag 29/06 00:00 - ...
Zondag 30/06 00:00 - ...

Info

Ontstoppingsdienst in heel Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen

Algemene Aanneming & Lekdetectie Paul Verschueren is een toonaangevende ontstoppingsdienst in Wijgmaalbroek, Leuven en de ruime omgeving, inclusief de provincies Limburg en Antwerpen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd. Bij A.A. Paul Verschueren staan we bekend om ons professionele werk en onze betrouwbare dienstverlening. Of je nu te maken hebt met een verstopte afvoer, een geblokkeerd rioolsysteem of een ander sanitair probleem, ons team van ervaren specialisten staat klaar om je te helpen.
 

We lossen elke verstopping snel en efficiënt op

We beschikken over geavanceerde apparatuur en technieken om elke verstopping snel en efficiënt op te lossen. Onze klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke klus met de grootste zorg en professionaliteit uit te voeren.

We beschikken we over een team van ervaren vakmensen die klaarstaan om jouw sanitair- en rioleringsproblemen aan te pakken. Onze vakmensen hebben uitgebreide kennis en expertise op het gebied van ontstoppingen, inspecties, geurproblemen, lekopsporingen, ruimingswerken en sanitaire herstellingen.
 

We staan 24/7 voor jou klaar

Bij Algemene Aanneming & Lekdetectie Paul Verschueren bieden we een breed aanbod aan diensten. We staan 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag voor je klaar. Of het nu gaat om een verstopte afvoer of een geblokkeerd rioolsysteem, we staan altijd paraat om snel en efficiënt het probleem op te lossen. Daarnaast bieden we ook camera-rioolinspecties, waarmee we een gedetailleerd beeld krijgen van de staat van je rioleringssysteem en eventuele problemen kunnen identificeren.
 

Geurproblemen en lekopsporing

Geurproblemen kunnen zeer onaangenaam zijn, maar wij hebben de oplossing. Met onze geavanceerde technieken en apparatuur kunnen we de oorzaak van de geurproblemen opsporen en deze effectief aanpakken.

Lekopsporing is een andere specialiteit van ons bedrijf. Met behulp van geavanceerde technieken kunnen we lekkages in je sanitair- en rioleringssysteem opsporen, zelfs als ze zich onder de grond bevinden. Hierdoor kunnen we snelle reparaties uitvoeren en verdere schade voorkomen.
 

Sanitaire herstellingen

Ook voor alle sanitaire herstellingen kun je op Algemene Aanneming & Lekdetectie Paul Verschueren rekenen. Of het nu gaat om het repareren van lekkende kranen, verstopte toiletten of andere sanitaire problemen, ons ervaren team staat klaar om de nodige herstellingen uit te voeren en je sanitair weer optimaal te laten functioneren.
 

Problemen identificeren en oplossen

Om ervoor te zorgen dat we onze diensten op de meest efficiënte en professionele manier kunnen leveren, hebben we geïnvesteerd in een aangepast wagenpark. Onze wagens zijn uitgerust met de modernste apparatuur en tools die nodig zijn voor diverse werkzaamheden. Of het nu gaat om hogedrukreinigingssystemen, camera's voor rioolinspecties, lekdetectie-apparatuur of andere gespecialiseerde hulpmiddelen, we hebben het allemaal tot onze beschikking.

Door gebruik te maken van deze geavanceerde technologieën kunnen we snel en nauwkeurig problemen identificeren, oplossen en herstellingen uitvoeren. Ons team is goed getraind in het gebruik van deze apparatuur en kan deze efficiënt inzetten om de beste resultaten te behalen.

Ligging en routebeschrijving

Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Toon alles