Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Leuven

Donderdag 23 mei 2024 15:50 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Leuven.

Alle handelaars in Leuven kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Leuven.
Heb jij een zaak in Leuven en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Leuven langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Leuven mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 2748 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Wildenborgh Piano’s-9.34/10
Kom langs in de vernieuwde showroom van Wildenborgh Piano's op de Tervuursevest in Leuven. Hier vindt u een uitgebreid gamma aan tweedehands piano's en de fantastische Feurich collectie, bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wildenborgh haalt al meer dan 25 jaar het beste uit elke piano dankzij hun vakmanschap in het stemmen en repareren, en duidelijke communicatie met de klant. In hun werkplaats worden zowel volledige restauraties als kleinere reparaties uitgevoerd, met zorgvuldige uitleg en documentatie van elke stap. Voor stembeurten, herstellingen of restauraties kunt u contact opnemen.

Dierenarts Ann Laes-9.39/10
Dierenarts Ann Laes helpt uw trouwe huisdier er snel weer bovenop in haar praktijk, waar ze honden, katten, knaagdieren en vogels verzorgt. Naast klassieke geneeskunde biedt ze natuurlijke geneeswijzen zoals phytotherapie en homeopathie. Ze maakt ook gebruik van EM-producten (Effectieve Micro-organismen), een biologische technologie uit Japan, die helpen bij spijsverteringsproblemen, huidproblemen en chronische ontstekingen. Preventief advies, zoals het gebruik van lavendelolie tegen vlooien, is een belangrijk onderdeel van haar aanpak. Daarnaast biedt Ann Laes gedragstherapie voor huisdieren, waarbij ze respectvol naar de oorzaak van gedragsproblemen zoekt en oplossingen biedt.

Axess-Lederwaren & accessoires-9.47/10
Bij Axess in het centrum van Leuven vindt u een ruim assortiment aan accessoires, gespecialiseerd in lederwaren zoals handtassen, portefeuilles, rugzakken en paraplu’s. Het aanbod omvat bekende merken zoals Laurent David, Saccoo, Burkely, Nanucci en Maverick in diverse stijlen en prijscategorieën. Ontdek kwalitatieve portefeuilles van Maverick en Burkely, die opvallen door hun praktische indeling, hoogwaardige leder en sterke stiksels. Axess biedt ook Burkely tassen, bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid, zoals damestassen met een laptopvak en grote handtassen die als weekendtas kunnen dienen.

De Vriendelijkste Handelaar van Leuven met een score van 9.79 op 10 is Kapsalon Isi geworden.

Bij Kapsalon ISI in Leuven kun je terecht voor een nieuw kapsel of iets extra's voor een feest of trouwdag, verzorgd door eigenares Fabienne Vanoppen die al 44 jaar ervaring heeft. Dit gezellige familiebedrijf, al meer dan 55 jaar in de buurt, biedt naast haarverzorging ook nagelverzorging met kwalitatieve producten voor langdurige resultaten. Of je nu man, vrouw, kind of student bent, bij ISI krijg je persoonlijk kleur- en coupeadvies in een ontspannen sfeer. Bezoek de site voor meer informatie en maak een afspraak voor een compleet verwenmoment.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Leuven"