RDremork verhuur aanhangwagens

Openingsuren

Maandag 03/06 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 01/06 Na afspraak
Zondag 02/06 Na afspraak

Info

RD Remork Aarschot.

RD Remork uit Langdorp staat voor verhuur van open en gesloten aanhangwagens voor rijbewijs B en trailers voor zowel particulier als professioneel gebruik.
Hier hebben ze een breed scala aan opties om aan je behoeften te voldoen: Van compacte aanhangwagens van 750 kg tot robuuste varianten tot wel 3500 kg.

 

Verhuur Aanhangwagens.

Geen idee welke aanhangwagen het meest geschikt is voor het transport dat je nodig hebt? Vertel even je noden en verlangens. Je kan huren per 24u of zelfs per 5u.
Perfecte service en advies zijn punten die Rudy hoog in het vaandel draagt. jouw tevredenheid geeft RD Remork de grootste voldoening. 
Laat je dus zeker begeleiden in je keuzeproces zodat je met de geschikte aanhangwagen naar huis vertrekt!
 

Verhuur Autotrailers.

Je bent op zoek naar autotransporters om je voertuig veilig en efficiënt te vervoeren? Huur deze dan bij RD Aanhangwagens in Gijmel. 
Bij de autotrailers heb je verschillende opties, bv. 4m = tot 2700kg, 5 m = tot 2700kg, 6m = tot 3500kg, allen met een elektrische lier.
 

Verhuur Motortrailers.

Motorliefhebbers helpt RD Remork verder met het verhuren van motortrailers en motortransporters
 

Verhuur Dakkoffers.

Je gaat met skivakantie en heeft een dakkoffer nodig om jouw ski's in te bergen of gewoon wat extra bagageruimte nodig hebt voor een weekendje uit?  
Bel Rudy Delbaere en maak een afspraak. Huur er eentje bij RD Remork in de Blokerstraat 7A in Langdorp.

 

Verhuur Fietsendragers.

Weekendje fietsen naar de kust of naar de Ardennen met de familie, maar je krijgt die fietsen niet mee vervoert. Huur dan een fietsendrager bij RD Remork Aarschot.
 

Bandencentrale - Nieuwe en Tweedehandsbanden.

Bij RD Remork kan je eveneens terecht voor de aankoop van je autobanden - winterbanden, zomerbanden, 4seizoensbanden en dit van alle merken.
Je hoeft naar de autokeuring maar weet niet of je een groen kaart krijgt, of je nog verder met je wagen gaat rijden en je hebt autobanden nodig ... Een investering die later niet nodig blijkt .. ? Rudy verkoopt tweedehands banden

 

Ligging en routebeschrijving