Banden in Aarschot

8 resultaten in 0 seconden

Sta je er niet bij?
Meld je dan gratis aan

Meer over Banden in Aarschot

Een lekke band kan je hele dag of week dwarsbomen, maar met de bandencentrales in Aarschot ben je binnen de kortste keren weer op de baan.

Herstelling lekke band
Het meest voor de hand liggende bezoek aan de bandencentrale is natuurlijk als je een lekke band hebt. Meestal kan je op een reservewiel tot aan de garage raken of als je het lek thuis vast stelt kan je de band van je auto afdraaien en met een andere auto het wiel naar de centrale brengen voor reparatie.

Een herstelling gebeurt meestal door er een stop in te trekken, dit is een stukje rubber wat in het lek gestoken wordt na het voldoende uit te boren zodat het er zeker in past. Een lek of schade kort bij de velg kunnen vaak niet opgelost worden, dan moet je een nieuwe band laten steken.

Nieuwe banden laten zetten in Aarschot
Na een tijdje zullen je banden versleten zijn. Dit kan je zelf nagaan door te kijken of het controlestukje gelijk loopt met het loopvlak van je band. Als dat laatste het geval is dan moet je nieuwe banden laten zetten. De bandenspecialist in Aarschot kan je hiermee verder helpen. Dit gaat meestal vrij vlot terwijl je wacht.

Op afspraak of aan huis
Over het algemeen ga je zelf naar de bandencentrale na het maken van een afspraak. Krijg je het wiel niet afgedraaid, heb je geen reservewiel of durf je niet tot aan de garage te rijden dan kan je terecht bij een bandenspecialist die je aan huis komt depanneren. Of reparatie aan huis in Aarschot mogelijk is vraag je best na bij onderstaande handelaars.