Openingsuren

Maandag 05/06 08:00 - 18:00
Dinsdag 06/06 08:00 - 18:00
Woensdag 07/06 08:00 - 16:00
Donderdag 08/06 GeslotenGesloten
Vrijdag 02/06 08:00 - 18:00
Zaterdag 03/06 08:00 - 18:00
Zondag 04/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor mensen die het fijnste wensen

In 1936 opende Slagerij Traiteur Fonteyne voor het eerst zijn deuren, sindsdien is het een gekende plaats voor jong en oud. Alle producten worden steeds met de grootste zorg vervaardigd en aan de klant gebracht. Dankzij hun jarenlange expertise kennen zij de kneepjes van het vak en helpen zij je graag verder bij het maken van de juiste keuze.
 

Onze specialiteiten

Kwaliteitsslagerij Fonteyne specialiseert zich dagelijks in een ruim assortiment aan lekker eten, zo kan je bij hun terecht voor dagverse culinaire gerechten, grote keuze aan vers vlees, vers bereide salades en een groot assortiment aan charcuterie, koude buffetten, afhaalgerechten, hapjes, verrassingsbroden, ...  

Traiteur Fonteyne

Naast de slagerij heb je ook Traiteur Fonteyne, hier kan je terecht voor allerhande benodigdheden die van al jouw gelegenheden, feesten en recepties een groot succes zal maken. Ze beschikken over een ruim assortiment van bereide gerechten waaronder de kant en klare gerechten, wat één van hun grote troeven is. Ze zorgen elke dag weer voor een aanbod aan creatieve recepten en menu's, zodat ze deze aan hun klanten kunnen aanbieden. 


Jouw verlangens voor een geslaagd feestje zet Traiteur Fonteyne vrijblijvend op offerte en dit naar wens, budget en stijl van de klant.
 

Voor meer info bekijk zeker onze website: http://www.traiteurfonteyne.be/ of spring gerust even binnen, waar Cathy of Maarten u graag verder helpt!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Fonteyne een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond