Bakkerij Martine

Openingsuren

Maandag 31/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 01/02 GeslotenGesloten
Woensdag 02/02 07:00 - 12:3013:30 - 18:30
Donderdag 27/01 07:00 - 12:3013:30 - 18:30
Vrijdag 28/01 07:00 - 12:3013:30 - 18:30
Zaterdag 29/01 07:00 - ...... - 17:30
Zondag 30/01 07:00 - ...... - 15:00

Foto’s

Info

Bakkerij Martine

Bakkerij Martine in Zellik is de ideale plaats voor uw ovenverse broodjes, pistolets, koffiekoeken, brood en patisserie. Voor zij die op zoek zijn naar lekkere pralines en chocolade, dan ben je bij bakkerij Martine in Zellik aan het juiste adres. Met haar uitgebreid assortiment is er voor iedereen wat wils. 

Onze specialiteiten

Bakkerij Martine staat in Zellik en omstreken bekend om hun overheerlijke zellikse koeken. Onze overheerlijke, Zellikse koeken worden iedere ochtend volledig zelf gemaakt in ons atelier en dat maakt het net zo speciaal. Verser en lekkerder dan bij Bakkerij Martine vind je de zellikse koeken nergens!

Ruim assortiment bruine broden

Wat ons nog zo speciaal maakt is dat wij bij bakkerij Martine meer dan 20 verschillende soorten bruine broden aanbieden, waaronder een groot assortiment van meergranenbroden. 

Taarten met foto

Wat ons ook nog uniek maakt, is dat wij ook taarten met gepersonaliseerde fotos maken voor allerhande speciale gelegenheden. 

Ruim assortiment tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen willen wij onze klanten extra in de watten leggen door een uitgebreid assortiment aan patisserie, ijstaarten, (kleine) broodjes, pralines enz... aan te bieden.

Geschenken en decoratiemateriaal

Bent u op zoek naar een leuk geschenk of cadeau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ook bieden wij verschillende decoraties aan om uw tafel tijdens de feestdagen nog meer sfeer te bieden! Bij ons kan u er zeker van zijn dat u een geschenk of decoratie koopt dat aangepast is aan ieders budget. 
 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/