Openingsuren

Maandag 06/12 Gesloten
Dinsdag 07/12 19:00 - ...
Woensdag 01/12 16:00 - ...
Donderdag 02/12 19:00 - ...
Vrijdag 03/12 19:00 - ...
Zaterdag 04/12 13:30 - ...
Zondag 05/12 13:30 - ...

Foto’s

Info

Welkom bij Familiebowling en Broodjes Helios in Balen 

Bij Bowling en Broodjes Helios in Balen kan je 8 automatische bowlingbanen, 1 pooltafel, 1 tafelvoetbaltafel en een ruime eetgelegenheid terugvinden. Ben je met een grote groep of een vereniging, dan kan je bij hen ook reserveren buiten de gewone openingsuren.
 

Eten en bowlen

Ben je niet zo een grote bowlingfan maar wil je toch lekker eten, dan ben je nog steeds welkom bij Bowling en Broodjes Helios. In hun restaurant kan je genieten van zowel een lekker drankje als een heerlijke maaltijd. Op hun uitgebreide kaart kan je zeker en vast iets vinden waar je zin in hebt. Wil je graag eten en bowlen combineren, dan heb je bij Wim en zijn team de keuze uit verschillende arrangementen. Van spaghetti tot steengrill en van een koud buffet tot een oervlaams stoofpotje, er is voor ieder wat wils. Neem daarbij nog 2 spelletjes bowling voor of na het eten en de avond/middag kan niet meer stuk. 
 

Verjaardagsfeest, teambuilding, discobowling

Voor onvergetelijke verjaardagsfeestjes en teambuilding met leuke arrangementen moet je bij Bowling en Broodjes Helios in Balen zijn. Ook individuele bowlingsessies zijn uiteraard mogelijk. Wim en zijn team in Balen verwent jou verder graag door geregeld discobowling te organiseren.
 

Kinderfeestjes 

Ben je op zoek naar een origineel idee voor het verjaardagsfeestje van uw zoon,dochter,... Wat dacht je van een spetterend verjaardagsfeestje bij Bowling en Broodjes Helios. Alle banen zijn uitgerust met bumpers zodat iedereen veel kegels omver kan werpen en een leuke dag gegarandeerd is. Voor de allerkleinsten is er een glijbaan ter beschikking zodat ook zij mee kunnen plezier maken. Je kiest zelf de schoenen uit die jouw het beste passen, kies een bal en ondertussen staan de namen al te wachten in de computer en ben je klaar om de eerste bal te gooien. 
 

Leren bowlen

Bij Bowling en Broodjes Helios kan je zelfs ook leren bowlen. Op zondag tussen 12u en 14u leren zij de jeugd bowlen. Iedereen is vrij om eens te proberen, de eerste les is volledig gratis. De kans zit er dik in dat je erna de smaak helemaal te pakken hebt en bowlen zo plezant vindt dat je het elke week zult willen doen. Dan is het misschien het moment om je aan te sluiten bij hun club. Zij doen namelijk mee aan competities en kampioenschappen. Wens je graag nog meer informatie of kan je niet meer wachten en wil je reserveren, contacteer hen gerust of neem eens een kijkje op hun website https://www.bowlinghelios.be/ . 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/