Openingsuren

Maandag 25/01 08:30 - 18:30... - ...
Dinsdag 26/01 08:30 - 18:30... - ...
Woensdag 27/01 08:00 - 18:30... - ...
Donderdag 28/01 08:00 - 18:00... - ...
Vrijdag 22/01 08:00 - 19:30... - ...
Zaterdag 23/01 07:30 - 16:00... - ...
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Info

Kapsalon De No & Co

Kapsalon De No & Co, gelegen op de Tervuursesteenweg 27A in Bertem, is een jong en trendy kapsalon, waar de mode op de voet gevolgd wordt. Het creatieve team van Kapsalon De No & Co vertaalt de laatste haartrends naar draagbare kapsels, zodat jij de look krijgt waarbij je je lekker voelt. Zelfs zonder inspiratie kan je er terecht voor een nieuwe look of snit. De professionals staan je graag bij met raad en advies om je te verzekeren van een gepaste haarstijl.
 

Kapper voor dames, heren en kinderen

Kapsalon De No & Co is uw kapper voor dames, heren en kinderen waarbij creativiteit, kwaliteit en tevredenheid centraal staan. Het moderne kapsalon is uitgerust met verschillende kappersstoelen, elk voorzien van een grote, ruime spiegel zodat u de vorderingen aan uw kapsel op de voet kunt volgen. Iedereen is er welkom van maandag t.e.m. zaterdag om zich te laten voorzien van een frisse snit.
 

Met en zonder afspraak

In dit kapsalon kan je terecht met en zonder afspraak, dus je beslist zelf wanneer je langsgaat. Een nieuwe frisse look in de vorm van een kapsel dat bij u past? Geen probleem! De No & Co zorgt ervoor dat u terug straalt als nooit tevoren. Plan je afspraak in van tevoren of ga gewoon naar eigen tijdsbesteding langs om je haar of dat van je kindjes te laten knippen!
 

Een kapsel naar uw wens

Dit kapsalon knipt hun klanten zoals ze hun haar zelf graag willen hebben, maar ook volgens de laatste trends. Ook geven zij advies over het kapsel dat het beste bij je past. Het is goed om te weten dat zij enkel werken met professionele haarverzorgingsproducten van Lanza-Medavita en Aloxxi.
 
Nancy, Eefje en Magalie heten u van harte welkom.
 
 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Mijn allerbeste wensen voor jull... 9,2 Review door: Kris
Hallo Nancy, Eefje en Magali,r... 9 Review door: Heidi
Zalig kerstfeest en een gelukkig... 10 Review door: Diane
Alvast, ondanks de shit waar we... 10 Review door: Katrien
Dank u wel voor de altijd vriend... 10 Review door: Johan
Allen heel fijne feestdagen en b... 9,7 Review door: Geert
Top!... 7,9 Review door: Noémie