Kapsalon De No & Co

Openingsuren

Maandag 17/12 08:00 - 18:30
Dinsdag 18/12 08:00 - 18:30
Woensdag 19/12 08:00 - 18:30
Donderdag 20/12 08:00 - 18:30
Vrijdag 14/12 08:00 - 19:30
Zaterdag 15/12 07:30 - 16:00
Zondag 16/12 Gesloten
BIJ ONS IS IEDEREEN WELKOM MET EN ZONDER AFSPRAAK MAANDAG; Magalie DINSDAG; Nancy Magalie WOENSDAG; Nancy Eefje DONDERDAG; Eefje VRIJDAG; Nancy Eefje Magalie ZATERDAG; Nancy Eefje Magalie SPECIALITEITEN : ENGELSE SNITTEN, SPECIALE KLEURT...
Toon meer

BIJ ONS IS IEDEREEN WELKOM MET EN ZONDER AFSPRAAK


MAANDAG; Magalie
DINSDAG; Nancy Magalie
WOENSDAG; Nancy Eefje
DONDERDAG; Eefje
VRIJDAG; Nancy Eefje Magalie
ZATERDAG; Nancy Eefje Magalie

SPECIALITEITEN : ENGELSE SNITTEN, SPECIALE KLEURTECHNIEKEN VOLGENS DE MODE

APARTE COLOUR BAR

WIJ BESCHIKKEN OVER EEN BARBERSHOP (MAGALIE)!!!10 GRATIS PARKINGS 

Info

Kapsalon De No & Co

Kapsalon De No & Co, gelegen op de Tervuursesteenweg 27 in Bertem, is een jong en trendy kapsalon, waar de mode op de voet gevolgd wordt. Het creatieve team van Kapsalon De No & Co vertaalt de laatste haartrends naar draagbare kapsels, zodat jij de look krijgt waarbij je je lekker voelt. Zelfs zonder inspiratie kan je er terecht voor een nieuwe look of snit. De professionals staan je graag bij met raad en advies om je te verzekeren van een gepaste haarstijl.
 

Kapper voor dames, heren en kinderen

Kapsalon De No & Co is uw kapper voor dames, heren en kinderen waarbij creativiteit, kwaliteit en tevredenheid centraal staan. Het moderne kapsalon is uitgerust met verschillende kappersstoelen, elk voorzien van een grote, ruime spiegel zodat u de vorderingen aan uw kapsel op de voet kunt volgen. Iedereen is er welkom van maandag t.e.m. zaterdag om zich te laten voorzien van een frisse snit.
 

Met en zonder afspraak

In dit kapsalon kan je terecht met en zonder afspraak, dus je beslist zelf wanneer je langsgaat. Een nieuwe frisse look in de vorm van een kapsel dat bij u past? Geen probleem! De No & Co zorgt ervoor dat u terug straalt als nooit tevoren. Plan je afspraak in van tevoren of ga gewoon naar eigen tijdsbesteding langs om je haar of dat van je kindjes te laten knippen!
 

Een kapsel naar uw wens

Dit kapsalon knipt hun klanten zoals ze hun haar zelf graag willen hebben, maar ook volgens de laatste trends. Ook geven zij advies over het kapsel dat het beste bij je past. Het is goed om te weten dat zij enkel werken met professionele haarverzorgingsproducten van Lanza-Medavita en Aloxxi.
 
Nancy, Eefje en Magalie heten u van harte welkom.
 
 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Kapsalon De No & Co 2018

Nieuws & Promoties

Doe mee en win!

Dit jaar doen we opnieuw mee aan de eindejaarsactie van de Handelsgids.

Voel jullie vrij om met onderstaande code een stem achter te laten, je maakt kans op heel wat prijzen hiermee maken we ook kans om benoemd te worden als Vriendelijkste Handelaar!

Open bijlage

Gesloten

Beste klanten,

Wij zijn woensdag 26 december gesloten!

Kerstaanbeiding van dit jaar!

Zijn je ideen op voor een origineel cadeau?
Maak familie, vriendinnen,.. blij met een leuke kerstaanbieding van een verzorgende shampoo, conditioner en stylingproduct.
Nu te verkrijgen bij Kapsalon De No & Co!

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Kapsalon De No & Co als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief