Ontdek de reviews van klanten van Kapsalon De No & Co in Bertem.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Super vriendelijk en altijd tot in de \"puntjes\" in orde ;-) !! Top team!!!

Review door op 2022-12-23
Scoremotivatie
Wij wensen jullie een fijne kerst en veel geluk in 2023!\r\nWalter en Viviane Everaert - Roekens\r\nLeefdaal

Review door Viviane op 2022-12-23
Scoremotivatie
Ik hoop dat jullie zeer snel terug kunnen openen!

Review door Maaike op 2021-01-28
Scoremotivatie
Mijn allerbeste wensen voor jullie allemaal!\r\nIk hoop dat jullie het goed stellen en kijk er al naar uit om m\'n haar weer te laten knippen wanneer jullie weer open gaan. :)

Review door Kris op 2020-12-21
Scoremotivatie
Hallo Nancy, Eefje en Magali,\r\nHierbij wensen we je een gelukkig en gezond 2021!!\r\nHopelijk mogen jullie snel weer opengaan.\r\nVele kerstgroetjes,\r\nGeert, Heidi, Dieter & Lara\r\n\r\n\r\n

Review door Heidi op 2020-12-21
Scoremotivatie
Zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar

Review door Diane op 2020-12-21
Scoremotivatie
Alvast, ondanks de shit waar we inzitten, een vrolijk kerstfeest en een hopelijk gelukkiger Nieuwjaar gewenst voor jullie allemaal! We kijken uit naar het moment dat de regering \'hulder kop uit hun gat haalt\' en eens logisch begint na te denken, zodat we snel terug in de kappersstoel kunnen belanden bij jullie! Kusjes, knuffels en een welgemeende merci voor het afgelopen jaar!!\r\nKatrien, Kevin & Hannah

Review door Katrien op 2020-12-19
Scoremotivatie
Dank u wel voor de altijd vriendelijke ontvangst en service . Veel geluk gewenst in 2021.

Review door Johan op 2020-12-19
Scoremotivatie
Allen heel fijne feestdagen en blijf vooral gezond. Hopelijk tot gauw.

Review door Geert op 2020-12-18
7,9 Top!...
Scoremotivatie
Top!

Review door Noémie op 2020-10-06
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.