Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2018

Kapsalon De No & Co heeft de 5de plaats behaald als Vriendelijkste Handelaar van Bertem!

HULDENBERG – Maandagavond 25 februari was het weer spannend voor de aanwezige genomineerde handelaars uit 14 verschillende gemeenten. Zij verzamelden zich in Cultuurzaal Den Elzas voor de jaarlijkse awarduitreiking van de Vriendelijkste Handelaar door Handelsgids. Honderden kmo’s uit de streek deden het afgelopen jaar hun uiterste best om hun klanten zo goed mogelijk verder te helpen, in de hoop om de felbegeerde trofee en een gratis reclamebudget mee naar hun zaak te kunnen nemen.

Wat maakt dat een handelaar als vriendelijkste uit deze verkiezing komt? Het is een kwestie van motivatie, inzet en vooral klantvriendelijkheid. Belangrijk is natuurlijk hun zaak registreren op Handelsgids en scores ontvangen van hun klanten. Dit kan voor kmo’s die gratis op www.handelsgids.be staan alsook betalende adverteerders. Op hun Handelsgidspagina staat het ganse jaar door een bannerafbeelding, waarop klanten kunnen doorklikken en in enkele seconden tijd een stem kunnen uitbrengen voor hun favoriete handelszaken. De mogelijkheid om naast een score ook een korte beoordeling te schrijven over een handelaar, zorgt ervoor dat een zaak perfect kan achterhalen en opvolgen wat hun klanten belangrijk vinden. In Cultuurzaal Den Elzas in Huldenberg werden de genomineerde handelaars uit Bertem, Bierbeek, Herent, Hoeilaart, Huldenberg, Kampenhout, Kessel-Lo, Kortenberg, Leuven, Oud-Heverlee, Overijse, Steenokkerzeel, Tervuren en Zaventem welkom geheten voor de officiële bekendmaking.

“Om verkozen te worden tot Vriendelijkste Handelaar en de gelijknamige trofee mee naar huis te mogen nemen, kan iedere handelaar die dat wenst zich registreren bij Handelsgids”, aldus zaakvoerder Luc Verheyden. “We werken ieder jaar met een systeem van scores en reviews. Elke handelaar op Handelsgids kan het hele jaar door via een banner op zijn Handelsgidspagina een score krijgen op 10 van zijn klanten. Aan klanten wordt dus gevraagd naar hun ervaring bij een handelaar en deze te quoteren en een review te geven. De optionele feedback die bijgevoegd kan worden is een grote meerwaarde voor handelszaken: zo kunnen zij hun service nog meer klantgericht maken.”

De Vriendelijkste Handelaars van 2018 ontvingen een mooie Award die ze in hun zaak kunnen tentoonstellen. Verder kregen de winnaars extra reclamebudget voor Handelsgids.be  t.w.v. €600. De 2de, 3de en 4de plaats kregen ook een mooi budget bij Handelsgids t.w.v. €300.


De avond in Huldenberg werd in goede banen geleid door Luc Verheyden, zaakvoerder van Handelsgids. Hij stond in voor de presentatie en de officiële overhandiging van de gewonnen trofeeën. Om de aanwezigen met een glimlach naar huis te laten terugkeren, kon Handelsgids na de awarduitreiking rekenen op het komische talent van Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht. Zij brachten voor de aanwezigen hun zaalshow “Van 7 tot 77”, die op veel gelach onthaald werd. Achteraf konden de aanwezige handelaars en genodigden onder het genot van een hapje en een drankje met Jacques en Ruben op de foto.

U vindt alle Vriendelijkste Handelaars op: https://www.handelsgids.be/persverslagen/2019. Op deze pagina staat in de rechterbovenhoek ook een vermelding “Naar alle Vriendelijkste Handelaars van 2018”. Deze zijn alfabetisch gesorteerd volgens gemeente.

Hieronder hebben we alvast enkele sfeerbeelden van de avond gezet.
Meer foto’s en video’s vindt u terug in het Facebookalbum op onze Facebookpagina:
klik hier