Gesloten van do. 13/05 tem di.18/05/2021

Maandag 07:30 - 11:4513:00 - 17:30
Dinsdag 07:30 - 11:4513:00 - 17:30
Woensdag 07:30 - 11:4513:00 - 17:30
Donderdag 07:30 - 11:4513:00 - 17:30
Vrijdag 07:30 - 12:00Gesloten
Zaterdag 07:30 - 12:00Gesloten
Zondag GeslotenGesloten

Info

Gaat u bouwen, verbouwen of klussen? Dan is Vandenhoeck de speciaalzaak die u nodig heeft! 
 

Alle houtwerken en andere materialen

Bij houthandel Vandenhoeck komt zelfs de meest kritische klant aan zijn of haar trekken, want alleen het beste is  goed genoeg voor hen. Ze bieden een ruim assortiment aan verscheidene (voornamelijk) houten producten en schrijnwerkdiensten aan. Hun ruime assortiment omvat voornamelijk hout van allerlei soorten, hieronder vallen onder meer steigerhout, (schuifdeur-)kasten, vloerplanken en vloerbekleding (parket, laminaat en kurk). Voor andere werken gebruikt haar team ook nog andere materialen, zoals SDP-platen, plexiglas, golfplaten en gyproc. 

 

Tal van binnen- en buitenhuiswerken

Zowel binnen als buiten verzorgt Vandenhoeck uw klussen. Enkele van de klussen die ze binnenhuis doen zijn onder meer de installatie van ramen (gewone of Velux), isolatiewerken, de installatie van binnen- en buitendeuren, wand- en plafondbekleding, installatie van zoldertrappen en wenteltrappen van Sogem en tal van kleinere onderhoudswerken zoals vernissen, aanbreng van siliconen of houtverduurzaming. Ook werken buiten het huis neemt ze voor haar rekening, denk maar aan onder meer de installatie van windschermen, carports, speeltuigen en meer. Voor een completer overzicht van alle aangeboden producten en diensten neemt u best een kijkje op de website

 

Alle atelierwerk:

Naast het leveren en installeren van tal van (hout-)producten, kan u ook een beroep doen op Vandenhoeck voor al uw atelierwerk, klein of groot. In deze service inbegrepen zijn schaaf-, zaag- en profileerwerken op maat van u, de klant. Heeft u nog vragen of verzoeken, of bent u niet zeker van wat het ideale product is voor uw situatie en budget? Dan staan de professionele medewerkers van Vandenhoeck klaar om u met raad en daad bij te staan: naast kwaliteitsvol uitgevoerde klussen weten ze u ook steeds te voorzien van professioneel advies op maat en antwoorden op al uw vragen. 

Heeft u nog vragen of lijkt de service van houthandel Vandenhoeck u iets voor u? Spring dan gauw eens binnen! U vindt de zaak in de Bosstraat 87 te Bertem. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Ik wens jullie een gelukkig 2021... 10 Review door: Marita
Blijf gewoon zo doorgaan... 10 Review door: Myriam
Uitstekende service... 8,2 Review door: Thomas
Jan en Hilde staan altijd klaar... 10 Review door: Nelly
Zeer mooie padouk... 9,5 Review door: Herman