Jaarlijkse vakantie van ma.11/07 t.e.m. woe.03/08
Gesloten van zat. 01/10 t.e.m. zat. 08/10

 

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 07:30 - 12:0013:00 - 18:00
Dinsdag 07:30 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 07:30 - 12:0013:00 - 18:00
Donderdag 07:30 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 07:30 - 12:30
Zaterdag 07:30 - 12:30
Zondag Gesloten

Info

Klaar om te bouwen of te renoveren, haast je dan naar Vandenhoeck nv

Vandenhoeck nv uit Bertem biedt een breed scala van diverse houtmaterialen en timmerwerk diensten aan, of het nu is om te bouwen of om te klussen rond het huis. Zij zijn dé specialist in houtbewerking.
 

Hout kopen

Het gekende bedrijf Vandenhoeck nv biedt een ruim assortiment van hout aan voor klanten die op zoek zijn naar kwalitatief materiaal. Of het nu gaat om steigerplanken zijn of houten vloeren, bij deze houtdealer in het hart van Europa vind je alles wat je nodig hebt voor je volgend project. 
 

Schrijnwerker

Ben je op zoek naar steigers of kasten die gemaakt zijn van massief hout waar geen kraak in zit, geen enkele klus is te moeilijk of te klein voor Vandenhoeck nv. Als je iets groots aan het bouwen bent dan heeft deze zaak alles wat je nodig hebt. Hun zijn van maandag tot zaterdag geopend om jou de allerbeste service te kunnen aanbieden. 
 

SDP-platen, plexiglas, gyproc,...

Alvorens je begint aan het bouwen of verbouwen van je woning is het belangrijk om de juiste bouwmaterialen bij de hand te hebben. Zo kan je bij Vandenhoeck nv alles vinden wat je nodig hebt. Van SDP-platen, plexiglas en onderdakfolie tot gyproc, golfplaten, buizen, goten en nog zoveel meer. 
 

Parket, laminaat, kurkvloeren

Een goede vloer is heel belangrijk in een woning. Weet je niet welke vloer te kiezen, ga dan zeker voor één van die opties bij Vandenhoeck nv. Bij hen kan je verschillende soorten houten vloer gaan bekijken en vergelijken. Zaakvoerder Jan en zijn team staan met plezier voor je klaar om je te adviseren met de correcte info over parket, laminaar en kurkvloeren. 
 

Windschermen, carports, speeltuigen

Niet alleen voor binnen, ook voor de buitenafwerking zit je op de juiste plaats bij Vandenhoeck nv. Wens je een speeltuig op maat, een carport of een windscherm, Elke klus is in een mum van tijd gefixt dankzij Jan en zijn professioneel team. 
 

Steigerhout, schuifdeurkasten op maat

Op zoek naar het beste steigerhout, dan moet je langsgaan bij Vandenhoeck nv te Bertem. Zij bieden je de beste kwaliteit hout aan. Wil je een schuifdeurkast op maat, klop dan aan bij Jan en samen wordt er op voorhand besproken wat jouw wensen zijn en hoe de kast volledig tot zijn recht komt in je woning.
 

Houthandel 

Dankzij het brede assortiment van Vandenhoeck nv heb je alles op 1 plaats ter beschikking om je bouw of verbouw te starten. Dankzij de website https://www.houthandel-vandenhoeck.be kan je hun volledige aanbod bekijken en alvast een glimp opvangen van hun mooie uitgestalde toonzaal. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Vandenhoeck nv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Ik wens jullie een gelukkig 2021... 10 Review door: Marita
Blijf gewoon zo doorgaan... 10 Review door: Myriam
Uitstekende service... 8,2 Review door: Thomas
Jan en Hilde staan altijd klaar... 10 Review door: Nelly
Zeer mooie padouk... 9,5 Review door: Herman