Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Vandenhoeck is de vriendelijkste handelaar van Bertem! 

Op woensdag 25 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Salon George, te Leuven de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met Vandenhoeck nv
 
“Een enorm plezier was het, om de award te winnen voor Vriendelijkste Handelaar in Bertem. Het is een mooi geschenk voor al die jaren dat ik mijn best doe om mijn klanten zo goed mogelijk te bedienen. Bij de Lente- en Eindejaarsactie hebben we de lotjes gewoon uitgedeeld en ook bij elke factuur hebben we telkens een lotje gestoken. Op deze manier waren we zeker dat elke klant een lotje had ontvangen. Vriendelijkheid is iets waar we veel belang aan hechten. We proberen altijd vriendelijk te zijn tegen onze klanten, want dat kost geen extra moeite!”

“De verkiezing van Vriendelijkste Handelaar is een goed initiatief. De uitreiking was heel tof en het was een aangename beleving. Onze burgemeester was natuurlijk uitgenodigd om ons de award te overhandigen en onze mede-Vriendelijkste Handelaars te zien. Het was een sfeervolle avond waar we konden netwerken en waar we nieuwe mensen konden ontmoeten. Daarnaast hebben we van verschillende mensen welgemeende felicitaties gekregen, wat natuurlijk fijn was. We gaan dus zeker nog meedoen aan de acties om Vriendelijkste Handelaar te worden. Zo geven we onze klanten de kans om een mooie prijs te
winnen.”

“Wij hebben verschillende houtproducten en houtsoorten op stock. Dit jaar bestaat onze zaak 60 jaar. Daarnaast kan iedereen bij ons terecht voor afgewerkte producten, bevestigingsmaterialen, isolatie materialen ,... Onze service is onze grootste troef. Als KMO of zelfstandige is het belangrijk om bepaalde troeven uit te spelen, zodat je meer klanten kan aantrekken. Veel jonge schrijnwerkers komen tot bij ons voor het atelierwerk. Indien de klant het wenst, dan schaven, zagen en profileren wij het hout op maat. Op deze manier kunnen we de klanten een dienst bewijzen en hun werk een klein beetje verlichten. Dat is de toegevoegde waarde die wij willen bieden.”

“Ikzelf ben geen grote websurfer, maar via Handelsgids adverteer ik wel op het web. Ik vind het dan ook een gemakkelijk instrument om mee te werken, bijvoorbeeld om informatie op te zoeken.”