Ontdek de reviews van klanten van Vandenhoeck nv in Bertem.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Ik wens jullie een gelukkig 2021,iedereen gezond!!geen corona meer,dat we samen nog iets kunnen gaan eten.Xxxxxxx

Review door Marita op 2020-12-21
Scoremotivatie
Blijf gewoon zo doorgaan

Review door Myriam op 2020-12-20
Scoremotivatie
Uitstekende service

Review door Thomas op 2020-10-08
Scoremotivatie
Niet enkel een zeer vriendelijke handelaar maar ook iemand die duidelijke en interessante informatie geeft en voldoende tijd neemt voor zijn klanten.

Review door Erik op 2019-12-02
Over de ontvangst
Jan en Hilde ontvangen je steeds met de grootste glimlach.

Review door Jaak op 2019-01-01
Scoremotivatie
Jan en Hilde staan altijd klaar met de breedste glimlach van Bertem en omstreken.

Review door Nelly op 2019-01-01
Scoremotivatie
Zeer mooie padouk

Review door Herman op 2018-01-13
Scoremotivatie
Prachtige mensen. Altijd even vriendelijk zelfs als je maar een vijs koopt van 5 cent. Steeds met de glimlach, en gemeend, geen schijnheiligheid. Heb deze mensen nooit anders gekend, Rikske, Mark en nu Jan.

Tips voor de handelaar
Verder doen zoals jullie altijd al gedaan hebben.

Over de ontvangst
Prachtige mensen. Altijd even vriendelijk zelfs als je maar een vijs koopt van 5 cent. Steeds met de glimlach, en gemeend, geen schijnheiligheid. Heb deze mensen nooit anders gekend, Rikske, Mark en nu Jan.

Review door Jan op 2017-04-14
Scoremotivatie
Altijd vriendelijk en goed advies.

Review door Gilles op 2017-04-13
Scoremotivatie
altijd goed gezind

Tips voor de handelaar
zo verder blijven werken

Review door Pieter op 2017-01-05
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.