Joran's Wonderboutique

Openingsuren

Maandag 13/07 GeslotenGesloten
Dinsdag 14/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 15/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 16/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 17/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 18/07 Na afspraakGesloten
Zondag 19/07 GeslotenGesloten

Info

Welkom bij Joran's Wonderboutique

Bij ons kan je terecht voor geschenken voor jong en oud.
 

Pampertaarten

Joran's wonderboutique maakt ook pampertaarten op vraag. Zo ben je zeker dat je een uniek geschenk kan geven bij je kraambezoek. Wil je liever zelf je pampertaart samenstellen? Dat kan! Dan geef je gewoon door welke pampers je wenst, welke spulletjes je erin wil en voor welk bedrag je wenst te kopen.
 

Babycave

Bij ons kan je handgemaakte tekeningen kopen voor in de baby- of kinderkamer. Disneytekeningen kunnen ook steeds op aanvraag gemaakt worden.
 

Verjaardag of relatiegeschenk

Ons prachtige cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren. Bevat een geschenkkist met schelpjes op, zeepjes, kaars in schelpvorm, badspons en douche- of doveproducten. Het geschenkkistje kan je achteraf nog gebruiken als decoratie. Mooi meegenomen toch?
 

Gepersonaliseerde geschenken

Gepersonaliseerde geschenkjes bij ons te koop. Kan als bedanking, geboorte + datum, vragen voor meter/peter, ... Voor wie er iets extra bij wil kan dit laten opvullen met chocolade mercitjes, celebrations, ...

Naamstickers

Gebruik de vrolijke vinylstickers voor een gepersonaliseerde afwerking van uw doopsuiker.

Beterschapsmanden

Wens je iemand een hart onder de riem te steken met veel beterschap? Is het nu voor een kort of langdurige ziekte, een ongeluk, herstel na een operatie, gebroken been, ... Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Is het nu voor een familielid, vriend of vriendin, collega of buur, dan vind je bij ons zeker iets.
Je kan bij ons zelf je mand samenstellen en volledig na eigen budget. Wil je het liever personaliseren, ook dat kan.

Beautyproducten

Wij verkopen nu ook de beautyproducten van Orfilame. Om de 3 weken is er een brochure met mooie kortingen. Zou jij deze brochure graag ontvangen? Geef mij dan een seintje en dan zet ik jou op de lijst. 😊 Met welke beautyproducten gaan wij dan precies aan de slag:

🔷 Huidverzorging
🔷 Make-up
🔷 Parfum
🔷 Bad & body
🔷 Haar
🔷 Accesoires
🔷 Wellness
🔷 Voor hem

Deze producten zijn een extra aanvulling voor Joran's wonderboutique omdat ik ervan overtuigd ben hier heel mooie geschenkpakketjes van te kunnen maken. Indien je graag iemand wilt verwennen en dit graag gepersonaliseerd wilt zien is dit zeker mogelijk.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews