Joran's Wonderboutique

Openingsuren

Maandag 21/10 Gesloten
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 18/10 Na afspraak
Zaterdag 19/10 Na afspraakGesloten
Zondag 20/10 Gesloten

Info

Welkom bij Joran's Wonderboutique

Bij ons kan je terecht voor geschenken voor jong en oud.
 

Pampertaarten

Joran's wonderboutique maakt ook pampertaarten op vraag. Zo ben je zeker dat je een uniek geschenk kan geven bij je kraambezoek. Wil je liever zelf je pampertaart samenstellen? Dat kan! Dan geef je gewoon door welke pampers je wenst, welke spulletjes je erin wil en voor welk bedrag je wenst te kopen.
 

Babycave

Bij ons kan je handgemaakte tekeningen kopen voor in de baby- of kinderkamer. Disneytekeningen kunnen ook steeds op aanvraag gemaakt worden.
 

Verjaardag of relatiegeschenk

Ons prachtige cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren. Bevat een geschenkkist met schelpjes op, zeepjes, kaars in schelpvorm, badspons en douche- of doveproducten. Het geschenkkistje kan je achteraf nog gebruiken als decoratie. Mooi meegenomen toch?
 

Gepersonaliseerde geschenken

Gepersonaliseerde geschenkjes bij ons te koop. Kan als bedanking, geboorte + datum, vragen voor meter/peter, ... Voor wie er iets extra bij wil kan dit laten opvullen met chocolade mercitjes, celebrations, ...

Naamstickers

Gebruik de vrolijke vinylstickers voor een gepersonaliseerde afwerking van uw doopsuiker.

Beterschapsmanden

Wens je iemand een hart onder de riem te steken met veel beterschap? Is het nu voor een kort of langdurige ziekte, een ongeluk, herstel na een operatie, gebroken been, ... Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Is het nu voor een familielid, vriend of vriendin, collega of buur, dan vind je bij ons zeker iets.
Je kan bij ons zelf je mand samenstellen en volledig na eigen budget. Wil je het liever personaliseren, ook dat kan.

Ligging en routebeschrijving