Joran's Wonderboutique

Openingsuren

Maandag 09/12 Gesloten
Dinsdag 10/12 Na afspraak
Woensdag 11/12 Na afspraak
Donderdag 12/12 Na afspraak
Vrijdag 13/12 Na afspraak
Zaterdag 14/12 Na afspraakGesloten
Zondag 15/12 Gesloten

Info

Welkom bij Joran's Wonderboutique

Bij ons kan je terecht voor geschenken voor jong en oud.
 

Pampertaarten

Joran's wonderboutique maakt ook pampertaarten op vraag. Zo ben je zeker dat je een uniek geschenk kan geven bij je kraambezoek. Wil je liever zelf je pampertaart samenstellen? Dat kan! Dan geef je gewoon door welke pampers je wenst, welke spulletjes je erin wil en voor welk bedrag je wenst te kopen.
 

Babycave

Bij ons kan je handgemaakte tekeningen kopen voor in de baby- of kinderkamer. Disneytekeningen kunnen ook steeds op aanvraag gemaakt worden.
 

Verjaardag of relatiegeschenk

Ons prachtige cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren. Bevat een geschenkkist met schelpjes op, zeepjes, kaars in schelpvorm, badspons en douche- of doveproducten. Het geschenkkistje kan je achteraf nog gebruiken als decoratie. Mooi meegenomen toch?
 

Gepersonaliseerde geschenken

Gepersonaliseerde geschenkjes bij ons te koop. Kan als bedanking, geboorte + datum, vragen voor meter/peter, ... Voor wie er iets extra bij wil kan dit laten opvullen met chocolade mercitjes, celebrations, ...

Naamstickers

Gebruik de vrolijke vinylstickers voor een gepersonaliseerde afwerking van uw doopsuiker.

Beterschapsmanden

Wens je iemand een hart onder de riem te steken met veel beterschap? Is het nu voor een kort of langdurige ziekte, een ongeluk, herstel na een operatie, gebroken been, ... Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Is het nu voor een familielid, vriend of vriendin, collega of buur, dan vind je bij ons zeker iets.
Je kan bij ons zelf je mand samenstellen en volledig na eigen budget. Wil je het liever personaliseren, ook dat kan.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2019

Nieuws & Promoties

Geschenk feestdagen

Op zoek achter een leuk geschenk om te geven met de feestdagen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze glitter flessen bevatten de originele cava, dus geen glitter! Voor meer info stuur ons gerust een berichtje!

Open bijlage

Mercitaart feestdagen

Mercitaarten voor de feestdagen.
Wil jij ook zo graag iemand bedanken met een leuk geschenk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel de kaarsjes als de zeeppompjes kan je laten bedrukken met tekst naar eigen keuze. Kan ook volledig naar eigen wens

Open bijlage

Trefwoorden

Reviews