Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 11:00 -
Dinsdag 16/08 Gesloten
Woensdag 17/08 11:00 - ...
Donderdag 11/08 11:00 - ...
Vrijdag 12/08 11:00 - ...
Zaterdag 13/08 11:00 - ...
Zondag 14/08 11:00 - ...

Info

Welkom in de rijke geschiedenis van Brasserie De Kursaal

De Kursaal in De Panne verwelkomt zowel jong en oud in hun gezellige en kindvriendelijke brasserie. Het is gelegen op de mooie zeedijk van De Panne en is daardoor de ideale plek om te vertoeven met familie en vrienden om even te ontspannen. Zaakvoerster Liesbet en haar team staan samen garant voor kwaliteit en vriendelijkheid. 
 

Gezellig tafelen

Je kan bij De Kursaal proeven van hun verschillende vis- en vleesspecialiteiten, maar je kan er evengoed terecht voor een lekkere pannenkoek, een drankje of een eenvoudige snack. Er is voor ieder wat wils bij De Kursaal. Ben jij iemand die ten volle kan genieten van een mooie duinwandeling in De Panne, om nadien te genieten van een heerlijke maaltijd, dan ben je bij De Kursaal op de juiste plaats. 
 

Zonovergoten terras

In de zomermaanden of wanneer het weer het toelaat kan je gerust je drankje nuttigen op het mooie en vernieuwde terras met centraal zeezicht. De Kursaal biedt je in een handomdraai het begeerde vakantiegevoel waar iedereen naar op zoek is. Je kan ook van je koffie of thee genieten met gebak in hun gezellige tea-room. 
 

Cadeaubon

Via de website van De Kursaal in De Panne ( https://www.dekursaal.be/ ) kan je iemand verrassen met een cadeaubon. Je kan zelf de bon samenstellen, je selecteert een bedrag, kan het personaliseren en betalen) Zo kan jij je familie, vrienden,... laten kennismaken met het gezelligste plekje van De Panne, De Kursaal.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van De Kursaal

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Kursaal een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo verder... 9 Review door: Cindy
Aangename avond gehad in mooi ka... 9,3 Review door: Mieke
Het is een zeer lekker restauran... 9 Review door: De Leener
goeie ontvangst ; correcte maar... 8,6 Review door: Vanpoucke