Antje Snoepwinkel

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 01/06
Pinksteren op 31/05
Maandag 01/06 Gesloten
Dinsdag 02/06 Gesloten
Woensdag 03/06 10:00 - 18:00
Donderdag 28/05 10:00 - 18:00
Vrijdag 29/05 10:00 - 18:00
Zaterdag 30/05 10:00 - 18:00
Zondag 31/05 09:30 - 12:30

Foto’s

Info

Gelegen op de Hogesteenweg 21 in het hartje van Grimbergen ligt het gezellige, verzorgde snoepwinkeltje van Antje. Antje is gespecialiseerd in alles wat zoet en lekker is. De snoepwinkel van Antje staat bekend voor haar overheerlijke snoeptaarten en snoepzakjes/uitdeelzakjes. 
 

Authentiek, ambachtelijk snoepgoed

Wat deze snoepwinkel zo speciaal maakt ten opzichte van andere snoepwinkels is haar authentiek karakter. Antje is steeds op zoek naar nieuwe, ambachtelijke, Belgische producten zodat geen enkel feestje, geboorte, huwelijk, pensioen… onopgemerkt voorbij zal gaan. Uiteraard hoeft er geen speciale gelegenheid te zijn om te komen proeven van al het lekkers dat Antje haar klanten aanbiedt, u bent er altijd welkom voor heerlijke zoetigheden van de beste kwaliteit!
 

Wenskaarten, ballonnen en geschenken  

Ook de niet-snoepers – als deze dan al bestaan 😉 – kunnen bij Antje terecht. Zij kunnen zich waarschijnlijk vinden in het mooie aanbod aan hebbedingetjes, wenskaarten en ballonnen die elk feestje tot een succes zullen maken. Maak iemand blij met een geschenkje met een leuk kaartje erbij, ideaal voor verjaardagen of feestdagen, of ontdek een leuk hebbedingetje voor uzelf!
 

Geschenkmanden en relatiegeschenken

Bent u op zoek naar het ideale geschenk, voor die ene speciale persoon in uw leven of iemand anders? Dan heeft Antje iets speciaal in petto voor u. Antje maakt namelijk leuke geschenkpakketten met tal van leuke artikelen, van zoete snoepjes tot leuke hebbedingetjes. De mandjes bevatten voor ieder wat wils en zijn aangepast aan iedere voorkeur en ieder budget.

Voor meer informatie bent u altijd welkom om eens langs te komen. Hopelijk tot gauw! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Perfecte winkel!... 10 Review door: Senne
Je kan altijd bij haar terecht v... 10 Review door: Senne
Antje is een zeer lieve vrouw. I... 10 Review door: Senne
Top service met top kwaliteiten.... 10 Review door: Anton
altijd welkom,behulpzaam, altij... 9,8 Review door: Dora