Ontdek de reviews van klanten van Wendy's Shop in Kasterlee.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Super goed super lekker snoep

Review door Kenneth op 2022-04-15
Scoremotivatie
Wendy's shop in Tielen, Is een fantastische shop, super vriendelijk en heel behulpzaam. Maar vooral super lekkere en een heel uitgebreid gamma aan snoepjes, leuke gifts voor verschillende gelegenheden.

Review door Els op 2022-04-08
Scoremotivatie
We hebben in Tielen, in de Kerkstraat het schattig, leuke snoepwinkeltje ontdekt. De twee meisjes gaan er super graag 'aartoe om hun doosje te laten opvullen. Voor meme is dat nostalgie..(zwarte muisjes...). Een snoepwinkeltje waar je zelf mag scheppen en kiezen. Ook de verkoopsters is een lieve vrouw . De kindjes vinden het SUPERLEUK. Top....alleen zijn de 2 meisjes hun doosjes veel te rap leeggegeten :-)

Review door Trees op 2022-03-19
Scoremotivatie
Leuke attenties om af te geven voor verjaardagsfeestje. Mijn zoon is er superblij mee. Leuke webshop en vriendelijke mevrouw in winkel.

Review door Jonas op 2022-03-11
Scoremotivatie
Het was een vriendelijke dame .ben goed verder geholpen ..doe zo verder ..

Review door Fons op 2021-12-11
Scoremotivatie
Het is een super leuke winkel met veel lekkere snoepjes voor een kleine prijs ik ben er fan van!

Review door Yinte op 2021-12-08
Scoremotivatie
Leuk winkeltje, nog een beetje aan de website werken en het komt goed. (Maar ik hoorde ondertussen dat er aan gewerkt wordt)

Review door Rit op 2021-12-02
Scoremotivatie
Wendy\'s pampertaarten ,jullie hebben een prachtige varianties en vele andere dingen aan pampertaarten ,ik kwam helemaal van mol ,maar zo de moeite om tot bij jullie t rijden ik raad t iedereen aan ,goed bezig moooie winkel

Review door Marijke op 2021-11-25
Scoremotivatie
Maakt prachtige pampertaarten , zeer vriendelijk.

Review door Hieronymus op 2021-11-07
Scoremotivatie
Vlotte service. We kregen zelfs gratis snoepjes en speeltjes voor onze 2 honden! Zeer tevreden, we komen zeker terug.

Review door Isabelle op 2021-11-06
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.