Ontdek de reviews van klanten van Wendy's Shop in Kasterlee.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Top producten. Een cirkel en een boeket droogbloemen besteld. Het was een cadeau en de ontvanger was er heel blij mee. Omdat alles moeilijk alleen te dragen was werd het mee naar mijn auto gebracht. Top service

Review door Sanne op 2022-06-19
Scoremotivatie
Super vriendelijk, heel klantgericht, legt je alles goed uit en een heel breed assortiment: wat je naar eigen smaak, kleur, tekst,... Kunt laten aanpassen. Gewoonweg een klein, maar mooi ingericht winkeltje met alles erop en eraan!!!!

Review door Evelyn op 2022-06-08
Scoremotivatie
Ideale snoepjes voor 50-jarige party! Nostalgie...

Review door Annick op 2022-05-24
Scoremotivatie
Pure nostalgie , lekkere snoepjes en originele gadgets en super toffe vriendelijke dame

Review door Greet op 2022-05-22
Scoremotivatie
Een echte topsnoepwinkel, Een leuk uitje voor mijn dochter en mezelf. De traktaties die ik besteld had waren super. Een kei vriendelijke mevrouw in de winkel.... echt super top!!!!!!

Review door Bjorn op 2022-05-14
10 ...


Review door Bieke op 2022-05-05
Scoremotivatie
super tevreden!

Review door Marlies op 2022-04-21
Scoremotivatie
T'snoepje in Tielen is een uniek winkeltje waarvan je er geen twee meer hebt! Lekker knus en gezellig winkeltje dat met doet denken aan mijn goede oude tijd. Heel veel verschillende soorten snoep en allerlei andere dingen die een mens instant gelukkig maken!

Review door Pascale op 2022-04-20
Scoremotivatie
T'snoepje in Tielen is de place to be voor de lekkerste snoepjes van het hele land! Niet alleen hebben ze snoepjes ook pampertaarten, decoratieve ringen met droogbloemen, geschenkpakketjes, snoeptaarten, drinken,... en nog zoveel meer! Vriendelijkheid en expertise zijn hier zeker aan de orde! Allen naar hier!

Review door Brenda op 2022-04-20
Scoremotivatie
Super goed super lekker snoep

Review door Kenneth op 2022-04-15
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.