De cafetaria is gesloten tijdens de 10 eerste dagen van september, naar aanleiding van de sluiting van het zwembad.

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Gesloten
Dinsdag 16/08 10:00 - 21:00
Woensdag 17/08 10:00 - 21:00
Donderdag 11/08 10:00 - 21:00
Vrijdag 12/08 10:00 - 21:00
Zaterdag 13/08 10:00 - 21:00
Zondag 14/08 10:00 - 20:00

Info

Wees welgekomen in Cafetaria Hoge-Bekkerblad te Koksijde

Christel en Philip heten u van harte welkom in de cafetaria in het sportpark in Koksijde-Dorp. Gelegen aan de voet van de hoogste duin van België (33 meter), de Hoge Blekker, droeg het gemeentelijk zwembad oorspronkelijk (1974) de naam “Hoge Blekkerbad”, maar werd, na de  recentste  aanpassingen (in 2006 ), omgedoopt tot “Zwem- en recreatiebad Hoge Blekker”.

 

Cafetaria, café, zwembad

De naam van de cafetaria werd door ons evenwel behouden : Cafetaria Hoge-Blekkerbad, verwijst naar de Hoge Blekkerduin van waaruit je vanaf de cafetaria, schitterende wandelingen kunt starten in het wondermooi duinennatuurgebied Hoge Blekker. In de onmiddellijke omgeving vind je ook het stadion van de plaatselijke voetbalclub KVVC, tennisclub Koksijde, de sporthal, de zaal voor vloersporten, de boksclub Koksijde, krantenwinkel, frituren Bonbini en 't Frietje … Het dorpscentrum, met alle bijzonderste winkels (Colruyt, Lidl, Aldi en andere Renmansen,…), (Argenta)bank met geldautomaat, slagerij, bakkerij, apotheek, brandweer, sporthal en diverse collega-praatcafés, … alles ligt op wandelafstand. Sedert een 4-tal jaar gaat ook om en rond het zwembad, op het laatste weekend van mei, jaarlijks Levensloop Koksijde door,
 

Gezellige & leuke cafetaria

In de cafetaria streven wij ernaar u te bedienen met een perfect getapte pint bier en volgens de regels van de kunst geschonken degustatiebiertje. Kinderen en volwassen kunnen zich steeds tegoed doen aan de specialiteit : “pannenkoeken van het huis”. Iedere pannenkoek wordt meestal “à la minute” gebakken in verse ‘beste boter” en aangeboden met witte of een drietal bruine suikers. Wie een kleine honger heeft, kan gaan voor huisgemaakte “toasties”, in 't Vlaams beter gekend als ‘croque monsieurs”. Al dan niet met een eitje…
Kom het volledige assortiment gerust zelf ontdekken !
 

Versnaperingen, dranken

Naast heerlijke frisdrankjes, versnaperingen en lekkere warme dranken, kan ook de bierliefhebber onder ons terecht bij Cafetaria Hoge-Blekkerblad. Met meer dan 50 bieren, gaande van Bush Caractère tot de Westmalle Tripel kunt u kiezen voor een bekende klassieker of nieuwe biertjes ontdekken !.  Kortom: steeds een uitgebreid gamma aan bieren.
 

Brugse Zot, Trappisten, Abdijbieren

de gebruikelijke pilsbieren Stella en Jupiler, het verfrissend Brugse Bourgogne des Flandres of zelf Brugse Zot, alle van ’t vat ; bovendien diverse trappisten (Chimay Bleu, Orval, Westmalle, La Trappe), abdijbieren en een zich wijzigende ruime keuze uit speciale bieren tegen democratische prijzen.
 

Verse soep, speelpleintje

Cafetaria Hoge-Bekkerbad ligt in het sportpark en biedt u een gezellige, rustige sfeer, ook op het terras dat plaats voorziet voor een 40-tal personen. Je kunt er gerust je boterham op eten en genieten van onze dagelijks verse soep.

Voor de kinderen ligt vlakbij en in het zicht vanaf het terras, een speelpleintje...De bushalte bevindt zich op ongeveer 100 meter van de cafetaria. Komende van de bushalte vind je de cafetaria achter de tennishal !

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Cafetaria Hoge-Blekkerbad een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Christel, Philip en topteam van... 10 Review door: Frederique
beste wensen 2021 voor alle mede... 9 Review door: Norbert
Prima!... 8,3 Review door: Eline
Prettige feestdagen... 10 Review door: Jose
Vrolijke kerst gelukkig nieuwjaa... 9,5 Review door: Frans
Doe zo voort! Altijd vriendelijk... 10 Review door: Isabelle
goe bezig, doe zo verder !... 9,8 Review door: Donald