Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2023

Bloemen en Planten Ostyn is een laureaat van de Vriendelijkste Handelaar in Kortemark.


Zaakvoerster van Bloemen en Planten Ostyn, Griet Van Isacker was aanwezig op de uitreiking van de “Vriendelijkste Handelaar” te Kortemark in het Roende gebouw. De uitreiking gebeurde in aanwezigheid van Burgemeester Karolien Damman, schepenen Stefaan Vercooren, Rik Waeyaert, Lynn Vermote, Koen Decleir en Schepen van onder anderen lokale economie Christine Logghe. Bloemen en Planten Ostyn werd afgeroepen als laureaat en kreeg een diploma met een mooie score van 9,51 op 10.

Met hun deelname aan de eindejaarsactie van de Handelsgids zijn er 49 klanten in de prijzen gevallen waaronder 1 VIP-Winnaar die het cadeaubonnenpakket van Diksmuide heeft gekozen.

Deze bevat:
-     Bjoetiek uit Diksmuide: €25
-     
Lucky cadeaubon ter waarde van €30


Ook dit jaar waren er weer honderden VIP-winnaars met de eindejaarsactie die toffe prijzen mochten kiezen. Bv. een reis naar Dubai georganiseerd door de Blauwe Vogel, citytrip Monaco, Parijs, Champagneweekend, gastronomische etentjes, Dagje Shoppen, wellness, vele tickets voor tientallen events zoals de Proms, Kerst in Vlaanderen, Moeders Mooiste, Disney on Ice, Rode Duivels, Red Flames, hockey, volleybal…EN ook honderden producten van Tefal, Moulinex, Rowenta, Calor en Krups.… Te veel prijzen om hier allemaal op te sommen. Neem gerust een kijkje op de prijzenpagina om de volledige prijzenpot te raadplegen: https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/prijzen/

Alle 10.000 winnaars kregen ook toegang tot honderden exclusieve voordelen en cadeaubonnen over heel Vlaanderen. Hiervoor lanceerde we de Handelsgids app. Een handige applicatie waarmee je altijd alle korting- en cadeaubonnen van je lokale handelaar in je broekzak hebt. Het is heel eenvoudig in gebruik en helpt je nieuwe lokale handelaars te ontdekken.

Ben jij bij de gelukkige winnaars? Je vindt alle winnaars van de eindejaarsactie 2023 terug via onderstaande link: https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars/

Speel mee met de eindejaarsactie van dit jaar en maak ook kans op tal van geweldige prijzen. De prijzenpot zal ook dit jaar weer gigantisch zijn.  Meedoen kan vanaf 1 oktober 2024 tot 31 januari 2025.
 

Klik hier voor meer info over de Vriendelijkste Handelaar
 

Ga naar homepagina

Sfeerfoto's