Qualimmo

Info

Qualimmo: Verkoop - Verhuur - Syndicus, Specialiteit nieuwbouw

Al vanaf de eerste kennismaking tracht het team van Qualimmo steunend op hun marktkennis een realistisch beeld te geven over de waarde van je eigendom. Op deze manier krijgen ze telkens een resultaat  van een vlotte verkoop en tevreden klanten. Zaakvoerder Tim Mathijs werd gebeten door de vastgoedmicrobe en realiseerde in 1998 zijn allereerste nieuwbouwproject. Zo ging de bal aan het rollen en verkocht hij erna sleutel-op-de-deur woningen en appartementen voor een bouwpromotor. 
 

23 jaar vastgoedervaring

Inmiddels hebben tijd tientallen bouwpromotors geholpen bij de realisatie van vastgoedprojecten. Zij hechten enorm veel belang aan een goede naam en faam. Bij voorkeur werken ze op een ordelijke manier aan zaken waarin ze een echte meerwaarde kunnen betekenen. Naast de verkoop en verhuur staan ze ook bekend in het beheren van meerdere appartementsgebouwen. 
 

Qualimmo staat voor een persoonlijke aanpak

Ben je van plan om je appartement of woning te verhuren of verkopen, ga dan zeker langs bij Qualimmo. Zij zetten alle middelen in om het beste resultaat te behalen. Je kan hen vrijblijvend contacteren voor een eerste gesprek. Je kan er ook terecht als je vragen hebt betreffende je bouwgronden. Qualimmo onderzoekt de bouwmogelijkheden in je gemeente en stelt je daarna de juiste oplossing voor. Hou je van een persoonlijke aanpak, dan ben je bij Tim Mathijs van Qualimmo aan het juise adres! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Qualimmo een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond