Slagerij Brasseur

Openingsuren

Maandag 11/12 Gesloten
Dinsdag 05/12 08:00 - 17:00
Woensdag 06/12 08:00 - 17:00
Donderdag 07/12 08:00 - 14:00
Vrijdag 08/12 08:00 - 17:00
Zaterdag 09/12 07:00 - 14:00
Zondag 10/12 Gesloten

Info

Slagerij Brasseur: ambachtelijk en lekker

Slagerij Brasseur, gevestigd in het schilderachtige Eisden (Maasmechelen), is niet zomaar een slagerij; het is een viering van ambachtelijk vakmanschap. Hier wordt traditie gecombineerd met vernieuwing, wat resulteert in een selectie van kwaliteitsvol vlees dat simpelweg onovertroffen is. Duik in hun rijke uitgebreide assortiment van huisbereide fijne vleeswaren, waar elk beleg de liefde en aandacht toont die erin gestoken wordt. Je wordt ook getrakteerd op een verscheidenheid aan zorgvuldig bereide gerechten, frisse salades, hartverwarmende soepen en panklare gerechten. En voor zij die verlangen naar iets anders dan vlees, heeft Slagerij Brasseur nog een verrassing in petto: een selectie van de meest verse kazen en zelfs ambachtelijke visdelicatessen. Bij Slagerij Brasseur draait alles om smaak, kwaliteit en de pure vreugde van voortreffelijk eten.
 

Huisbereide vleeswaren voor elke gelegenheid

Plan je een feestje of een intiem samenzijn dat net dat beetje extra mag hebben? Laat Slagerij Brasseur in Maasmechelen jouw culinaire bondgenoot zijn. Deel je specifieke wensen en voorkeuren met hen, en ze zullen met passie en vakmanschap een assortiment aan gourmet- en fondueschotels samenstellen die je verwachtingen zullen overtreffen. Maar dat is nog niet alles! Voor de grillmasters onder ons, of zij die gewoonweg hunkeren naar een perfect gegrild stukje vlees, biedt Slagerij Brasseur de crème de la crème van barbecuespecialiteiten. Van traditionele favorieten tot vernieuwende menu's; elke vleesliefhebber zal gecharmeerd zijn door de selecties. Kom en ontdek een culinair paradijs waar ieders smaakpapillen gevierd worden.
 

Verse en diervriendelijke producten

Bij Slagerij Brasseur staan ze niet enkel voor kwaliteit, maar ook voor ethische keuzes. Daarom kiezen ze resoluut voor het varkensvlees van Duroc d'Olives, een symbool van gezondheid, sappigheid, en dierenwelzijn. Maar de toewijding stopt daar niet. Ze zijn ook trotse leveranciers van het kwaliteitsvolle vlees van La Belle Flamande kip, een garantie voor smaak en integriteit.
 

Al honger? Kom langs of contacteer Slagerij Brasseur nu!

Wil je de smaakvolle ervaringen die Slagerij Brasseur te bieden heeft zelf ontdekken of wens je meer inzicht in het aanbod in Eisden? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Het toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom langs, bel hen eenvoudigweg op 089 76 42 14 of stuur een e-mail naar frankybrasseur@skynet.be. Ze kijken er naar uit om al jouw culinaire wensen te vervullen!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Slagerij Brasseur een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond