De handelaars uit Maasmechelen stellen voor

Klik voor deelnemende producten
Klik voor deelnemende producten

Alles over Maasmechelen

Maasmechelen is gekend als de laatste afrit op de E314 bij het verlaten van België. Anderen kennen Maasmechelen dan weer van de outletstores in Maasmechelen Village. Voetbalfans zullen ongetwijfeld Patro Eisden Maasmechelen kennen. Of wat dacht je van de toeganspoort tot de Mechelse Heide. Kortom Maasmechelen heeft veel te bieden, meer dan je zou denken.

 

Winkelen in Maasmechelen

Winkelen in Maasmechelen doe je niet enkel in de Village maar ook in de vele winkelstraten van Maasmechelen, de Pauwengraaf is de bekendste maar ook op de Jozef Smeetslaan vind je tal van kleine zelfstandigen.

 

Buitenlandse specialiteitenwinkels

Maasmechelen kent een diverse bevolking met inwoners die voorouders hebben uit Italië, Turkije, Griekenland of Marokko. Deze diversiteit is te danken aan de gastarbeiders die zich in Maasmechelen zijn komen vestigen om in de mijnen te werken.

Al deze nationaliteiten hebben hun eigen keuken en ook hun eigen winkels. Veel van deze winkels vind je terug op de Oude Baan in de deelgemeente Eisden. Turks, Grieks of Italiaans, je kan het er vinden...

Voor de betere basics kan je natuurlijk ook gewoon bij de beste Maasmechelse slager of bakker terecht.

 

Service & dienstenbedrijven in Maasmechelen

Buiten de klassieke winkels kan je ook terecht bij tal van dienstenbedrijven. Denk dan aan de droogkuis op de Pauwengraaf of als je wil afvallen kan deze diëtiste in Maasmechelen je zeker helpen.

 

Patro Eisden Maasmechelen

Sinds kort kennen velen ook terug Patro Eisden, ze zijn sinds seizoen 2023-2024 terug aanwezig in 1B. Of Patro net zoals Antwerp een sprint tot de hoogste positie van 1A kan trekken valt af te wachten, maar het is voor de Limburgers en zeker de Maasmechelaars een trots om hun "MM" terug in de hogere Belgisch voetbal te zien.