Openingsuren

Maandag 12/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 13/04 09:00 - 12:1513:30 - 18:00
Woensdag 14/04 09:00 - 12:1513:30 - 18:00
Donderdag 15/04 09:00 - 12:1513:30 - 18:00
Vrijdag 16/04 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zaterdag 10/04 08:30 - 16:00
Zondag 11/04 GeslotenGesloten

Info

Keurslager Brasseur Maasmechelen

Keurslager Brasseur in Maasmechelen staat als ambachtelijke slagerij garant voor kwaliteitsvlees. U kan hier terecht voor handige bereide gerechten en panklare gerechten. Tijdens het barbecueseizoen voorziet de slager in Maasmechelen u graag van een lekker stukje vlees voor op de barbecue. Ook de huisbereide fijne vleeswaren en kazen zijn het proeven waard. Verder staat Keurslager Brasseur voor u klaar met huisbereide salades en soepen. De keurslager is u graag van dienst als traiteur voor uw feest. Dan maakt de beenhouwer voor u een gevarieerd aanbod gourmet- en fondueschotels.
 

Ambachtelijke keurslager

Keurslager Brasseur voorziet u graag van kwaliteitsvol, huisbereid vlees. U zit hier goed voor huisbereide charcuterie, waaronder huisbereide paté, alsook huisbereide spareribs. Ook de eigen bloedworst, salami en eigen kipkap moet u beslist proberen.  Zoekt u kwalitatief gehakt om een lekkere maaltijd mee te bereiden? Bij Keurslager Brasseur heeft u de keuze uit runds-, varkens-, kippen- en kalfsgehakt. Voor Côte à l'os, vers wild en wild patés zit u eveneens goed bij Keurslager Brasseur.
 

Glutenvrij en zoutarm vlees

Volgt u een glutenvrij of zoutarm dieet? Keurslager Brasseur uit Maasmechelen houdt rekening met uw wensen en kan u glutenvrij en zoutarm vlees aanbieden.
 

Kwaliteitsvlees

In het weekend zullen vleesliefhebbers hun hart kunnen ophalen bij Keurslager Brasseur dankzij de echte Ierse Black Moran Angus entrecote die u hier dan kan vinden. Ook het sappige en diervriendelijke varkensvlees van Duroc d'Olives en de kip van La Belle Flamande vallen op in het assortiment.
 

Traiteur

Zoekt u een traiteur in Maasmechelen? Keurslager Brasseur in Maasmechelen biedt zelf bereide afhaalgerechten aan, zowel koude als warme bereidingen. U kan uw keuze maken uit spaghetti of vidé, bereid met kwaliteitsvlees, alsook uit enkele andere panklare gerechten.
 

Barbecue

Ook voor een lekker stukje vlees op de barbecue kan u bij Keurslager Brasseur terecht. Tussen de barbecuespecialiteiten van deze keurslager uit Maasmechelen zit er voor ieder wat lekkers.
 

Kaasschotels

Organiseert u een kaas- en wijnavond? Of wenst u uw kerstfeest, of ander familiefeest af te sluiten met een kaasschotel? Bij de beenhouwer in Maasmechelen kan u gevarieerde kaasschotels verkrijgen.
 

Fondue- en gourmet schotels

Viert u Kerstmis, nieuwjaar, of een ander familiefeest? Voor de feestdagen en al uw feesten het hele jaar door voorziet de keurslager te Maasmechelen u van verschillende vleesschotels. Zo kan u hier uw rijkelijk gevulde en gevarieerde gourmet- of fondueschotel ophalen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Beste Wensen voor 2021 !... 10 Review door: Myriam
Keep up the good work!... 10 Review door: Herbert
Super kwaliteit,super vriendelij... 10 Review door: Jolanda
De allerbeste wensen voor uitbat... 10 Review door: Godelieve
Beste wensen voor het nieuwe jaa... 9 Review door: Viviane
gewoon verder doen zoals bezig... 10 Review door: Jos
Altijd alles tip top ,uitstekend... 10 Review door: Lucienne