Prijsuitreiking bij Nick & Gwendy
 
Nick & Gwendy organiseerde deze week een super leuke prijsuitreiking. Alles was aanwezig: heerlijke hapjes, drank, muziek,.. De sfeer was top en de klanten waren allemaal heel blij. De klanten van Nick & Gwendy hebben goed meegedaan met de actie van Handelsgids en dat kwam hen allen ten goeden. Liefst 44 winnaars!

Iedere winnaar won minimum de volgende cadeau- en kortingsbonnen: Gwendy en Nick gaven een mooie kortingsbon van 10%. De handelaar Comfort Express gaf €100, schoonheidsinstituut Pourelle een gratis manicure, Decoratie Buyse 10% korting, fietsen Feys Wouter een bon met 15% korting en Debeuckelaere ook 15%, allen uit Middelkerke. De handelaar uit Koksijde Au Printemps gaf 10% korting, London Shop €20, Optiek Baes €20 en Raamdecoratie FD 5% korting op alles. Optiek De Schepper €20, hondensalon Anubis een gratis spabehandeling en Mouscronnoise een bon voor een gratis cocktail naar keuze. Pasta Presto gaf ook een kortingsbon van €10. Lingerie Freya gaf €25.
En er waren dan winnaars die nog meer wonnen. Zo hadden sommigen een mooie cadeaubon van €25 van restaurant Hapkin in Kortemark en Lucky Cadeaubonnen die ze overal kunnen verzilveren van €10, €20 of €30.

Natuurlijk waren er enkel SUPER tevreden winnaars. Zoveel cadeaubonnen hadden ze echt niet verwacht en waren dus super verrast.
 
Dikke proficiat aan iedereen.

Hieronder de fotoreportage van de vele winnaars in de zaak.