Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2023

Nick & Gwendy Slagerij en Traiteur is een laureaat van de Vriendelijkste Handelaar in Nieuwpoort.

Nick van Nick & Gwendy Slagerij en Traiteur was op 4 april een van de eregasten op het stadhuis van Nieuwpoort. Hier werd de uitreiking van “De Vriendelijkste Handelaar “ gehouden. Door zijn klantvriendelijkheid is het geen wonder dat Nick & Gwendy  Slagerij en Traiteur benoemd zijn tot een laureaat van Nieuwpoort. Ze behaalde een score van maar liefst 9,30/10. Hun diploma werd overhandigd door Burgemeester Geert Vanden Broucke, wat een eer!

Met hun deelname aan de eindejaarsactie zijn er 16 klanten in de prijzen gevallen waaronder 1 gelukkige VIP-Winnaar.

Ook dit jaar waren er weer honderden VIP-winnaars met de eindejaarsactie die toffe prijzen mochten kiezen. Bv. een reis naar Dubai georganiseerd door de Blauwe Vogel, citytrip Monaco, Parijs, Champagneweekend, gastronomische etentjes, Dagje Shoppen, wellness, vele tickets voor tientallen events zoals de Proms, Kerst in Vlaanderen, Moeders Mooiste, Disney on Ice, Rode Duivels, Red Flames, hockey, volleybal…EN ook honderden producten van Tefal, Moulinex, Rowenta, Calor en Krups.… Te veel prijzen om hier allemaal op te sommen. Neem gerust een kijkje op de prijzenpagina om de volledige prijzenpot te raadplegen: https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/prijzen/

Alle 10.000 winnaars kregen ook toegang tot honderden exclusieve voordelen en cadeaubonnen over heel Vlaanderen. Hiervoor lanceerde we de Handelsgids app. Een handige applicatie waarmee je altijd alle korting- en cadeaubonnen van je lokale handelaar in je broekzak hebt. Het is heel eenvoudig in gebruik en helpt je nieuwe lokale handelaars te ontdekken.

Ben jij bij de gelukkige winnaars? Je vindt alle winnaars van de eindejaarsactie 2023 terug via onderstaande link: https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars/

Speel mee met de eindejaarsactie van dit jaar en maak ook kans op tal van geweldige prijzen. De prijzenpot zal ook dit jaar weer gigantisch zijn.  Meedoen kan vanaf 1 oktober 2024 tot 31 januari 2025.
 

Klik hier voor meer info over de Vriendelijkste Handelaar
 

Ga naar homepagina

Sfeerfoto's