Bedrukte drinkflessen van Greengiving

Donderdag 25 april 2024 15:24 - geschreven door Guus

Voor zowel de particulier als handelaar geldt dat zij beiden het beste met het milieu voor hebben, wanneer het aankomt op het gebruik van drinkflessen. De overheid heeft er al voor gezorgd dat er statiegeld is gekomen op plastic flesjes, maar ook de rol van de handelaar en die van de particulier zijn belangrijk om de plastic afvalberg terug te dringen. We zien daarom ook steeds vaker dat men kiest voor het aanbieden van bewaarflessen ipv wegwerpflesjes. Wat zijn de voordelen van bewaarflessen en hoe kun je deze commercieel aanbieden?

Actieve particulier gebaat bij thermosfles en dopper

Voor de actieve particulier is het geen optie om telkens flesjes water te kopen; je bent niet alleen veel duurder uit onder de streep, maar ook gaat de kwaliteit van het drinken achteruit ten opzichte van een stevige drinkfles. We kijken daarbij bijvoorbeeld naar de dopper en de thermosfles. Zowel de dopper als de thermosfles kunnen dubbelwandig zijn. Dit houdt dus in dat dranken heel lang gekoeld kunnen blijven, of juist heel lang warm gehouden kunnen worden. Ideaal voor de particulier die er op uit trekt en altijd drinken op de juiste temperatuur wil meenemen.

Greengiving, leverancier van bedrukte drinkflessen

Thermosflessen bedrukken is voor de handelaar weer interessant. Want ieder type logo kan bedrukt worden op de thermosfles en dopper. De met logo bedrukte thermosflessen en doppers kunnen commercieel ingezet worden en dus verkocht worden, maar ook kunnen zij ingezet worden als onderdeel van een relatiegeschenk; dat is ook iets wat we veel zien in de praktijk. Een slimme zet, want je geeft de particulier iets duurzaams mee en brengt tegelijkertijd je bedrijf telkens weer onder de aandacht dankzij het logo op de fles.

Bij relatiegeschenkenbedrijf Greengiving, waar alle producten een ecologische achtergrond kennen, heeft de handelaar een grote keuze uit allerhande thermosflessen en doppers, vervaardigd van diverse soorten materialen.

Thermosfles, een mooi en praktisch geschenk

Thermosflessen en doppers die dubbelwandig zijn kennen vrijwel altijd een RVS binnenzijde. RVS zorgt ervoor dat de temperatuur van de vloeistof lange tijd intact blijft, zo kunnen dranken urenlang gekoeld of verwarmd blijven. Maar ook zijn deze flessen zeer gemakkelijk grondig te reinigen, in tegenstelling tot kunststof flessen. Zo kan men gerust kokend water gebruiken voor de schoonmaak van de RVS fles; het materiaal is er tegen bestand. Door de binnenzijde met kokend water te reinigen worden alle bacteriën in één klap gedood en heeft de gebruiker telkens weer een brandschone fles ter beschikking.

Uiteenlopende uitvoeringen

Zoals gezegd kan de thermosfles of dopper uit verschillende materialen bestaan; van kunststof tot RVS en glas. Ook zijn er verschillende afmetingen verkrijgbaar, van circa 350 ml inhoud, tot wel 1100 ml inhoud. De collectie thermosflessen en doppers van Greengiving is bijzonder veelzijdig en bestaat uit hoogwaardig design, echt een fles waar de gebruiker een statement mee kan maken. Kies uit de meest hippe thermosflessen, die gretig aftrek zullen vinden onder de eindgebruikers. Ze zijn geschikt voor sportmomenten, maar ook voor dagjes uit of voor op kantoor.