Leuke dingen om met je partner te doen

Dinsdag 2 januari 2024 11:15 - geschreven door Guus

Het nieuwe jaar komt er weer aan, tijd voor goede voornemens en vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Weer eens een leuk uitje plannen met je partner? Maar als je al een tijdje samen bent en je hebt al heel veel samen gedaan is het tijd om weer wat inspiratie op te doen. Daarom hier een lijst met een aantal leuke en gezellige uitjes speciaal voor jou. Zoek wat leuks uit om samen van te genieten en er een spetterend 2024 van te maken.

Stedentrip

Zijn jullie echte reizigers  dan is een stedentrip een leuke optie. Wat is er nou leuker dan meer van de wereld zien samen met de persoon waar je enorm van houd. Er zijn veel steden waar je uit kan kiezen, zowel in Europa als over de hele wereld. Wat veel mensen doen is de stedentrip combineren met een evenement of een show waar één van de twee naar toe wil. Denk dan bijvoorbeeld aan een stad zoals Lyon, veel mensen kiezen voor een stedentrip Lyon in combinatie met het bezoeken van het stadion van fc lyon. Maar dat kan met steden over heel Europa.

Spa

Heerlijk samen ontspannen en samen naar een sauna & wellness gaan om lekker tot rust te komen is een ideale activiteit om samen te doen. Je kan tot rust komen en toch samen met elkaar praten over van alles of gewoon lekker zonder veel te denken over onzin praten. Er zijn vaak ook veel aanbiedingen te vinden rond wellnesscentra zoals Elysium aanbieding. Dat maakt het voor sommigen makkelijker om het een keer te proberen.

Museums

Wat ook een echte aanrader is, is een museum, dat kan een museum zijn met veel geschiedenis dat gebaseerd is op grote gebeurtenissen in de wereld maar ook op cultureel gebied. Denk dan aan musea gericht op een bepaalde zanger of band maar ook op kunstenaars. Ook zijn er veel museums gericht op voertuigen zoals vliegtuigen waar je alles leert over de geschiedenis van vliegtuigen. Maar ook gekke musea over eten of bepaalde kleding. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een museum voor. Waardoor er voor iedereen wel een museum is wat die persoon aantrekt.

Sportief

Er zijn ook veel sportieve uitjes voor de echte sport koppels. Denk dan bijvoorbeeld aan samen klimmen tussen de bomen in een klimbos of naar een grote binnen muurklimhal waar je weer uitdagende klim stukken hebt. Dan blijf je zowel fit als dat je gezellig tijd met elkaar kan besteden. Maar ook wandelen is een grote aanrader als activiteit samen. Dat kan gewoon een leuk klein blokje om zijn in de buurt of door het bos, maar dat kan ook een groter rondje zijn door een natuurgebied of door kleine dorpjes heen langs weilanden. Zo zijn er nog veel meer sportactiviteiten die leuk zijn om een keer samen te doen zoals mountainbiken, schaatsen maar ook golfen of surfen.