Nieuwe Handelsgids website: nvylier.be

Dinsdag 17 oktober 2023 10:08 - geschreven door Geert

NVY uit Lier heeft zijn nieuwe website bij Handelsgids laten maken. NVY is een winkel die gespecialiseerd is in lingerie, nachtkleding en badkleding.

De keuze van NVY voor een Handelsgids website

NVY kiest ervoor om de website bij Handelsgids te laten maken omdat het een eenvoudige manier is om snel online te zijn. De website is binnen enkele dagen volledig in orde. De reden waarom dit zo snel kan is omdat er een werknemer van Handelsgids bij NVY is langsgeweest om foto's te nemen en samen met de zaakvoerder een contentplan op te stellen. Zo wist Handelsgids direct wat voor NVY belangrijk was en konden de werknemers van Handelsgids alles snel online zetten.

NVY liet zijn tekst door de inhouse copywriter van Handelsgids schrijven

Zoals je op de website van lingeriewinkel NVY kan zien, staat er een een mooie infotekst op. Deze werd geschreven door een gespecialiseerde SEO copywriter die intern bij Handelsgids werd opgeleid door SEO specialist Geert Clerx.

Doordat de copywriter eerst een grondige analyse van de onderneming doet focust de tekst zich op de belangrijkste trefwoorden voor NVY, de meest rendabele trefwoorden. Op die manier krijgt NVY enkel de meest geïntereseerde en relevante klanten over de vloer.

Laat je website bij Handelsgids maken

Wil je ook meer leads ontvangen of kan je bestaande website een upgrade gebruiken? Meld je dan aan voor een pagina op Handelsgids, een werknemer van Handelsgids komt je bezoeken en zal je website in notime online brengen. Je zult versteld staan van de resultaten.