"Weekend / Dag Van De Klant" 1 & 2 oktober 2022

Vrijdag 30 september 2022 12:07 - geschreven door Geert

Komend weekend, zaterdag en zondag 1 en 2 oktober 2022, is het weer Weekend Van De Klant in België.

Wat is het weekend van de klant?

Het "Weekend Van De Klant" is een initiatief van Unizo om de aangesloten lokale handelaars te stimuleren hun band met hun klanten te versterken door de klanten een korting of een cadeautje te geven bij bezoek aan de zaak.

Welke winkels doen mee met het weekend van de klant?

De meeste winkels die aangesloten zijn bij Unizo doen mee, maar vaak doen ook andere handelaars mee omdat de klant op die dag verwacht dat ze iets extra krijgen bij hun aankopen. Ook verschillende handelaars van Handelsgids doen mee. Ga dus zeker langs bij je lokale handelaar.

Let op er is geen garantie dat je overal iets krijgt, ook de lokale handel lijdt onder de energiecrisis.

Op de site van weekendvandeklant.be kan je een handige tool gebruiken om te zien welke handelaars er officieel meedoen met de actie.

Wedstrijd

Tijdens het weekend wordt ook een wedstrijd gehouden. Deze wedstrijd duurt slechts 2 dagen. Toevallig gaat ook de Eindejaarsactie van Handelsgids van start op van vrijdag op zaterdag 1 oktober middernacht. Vraag dus ook naar je nummertje voor Handelsgids. De Handelsgids Eindejaarsactie loopt tot 1 januari 2023 en beschikt over een veel grotere prijzenpot dan die van het weekend van de klant.