Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Bree

Donderdag 23 mei 2024 16:42 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Bree.

Alle handelaars in Bree kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Bree.
Heb jij een zaak in Bree en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Bree rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Bree mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 485 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Madrico – Bouwmaterialen 9,38/10
Madrico NV, opgericht in 1904 door Gustaaf Hendrix, begon als een bescheiden leverancier van zinken plaatwerk en groeide uit tot een toonaangevend bedrijf in gereedschappen en ijzerwaren. Onder leiding van zoon Jaak en later zijn kleinzoon, specialiseerde het familiebedrijf zich in de productie van buigtangen, kruiwagens en transport- en opslagmaterialen. In 1987 werd de onderneming omgevormd tot Madrico NV en breidde het verder uit met een nieuwe productiehal. Vandaag de dag staat Jasja Hendrix aan het roer, waarbij het bedrijf blijft groeien en innoveren in de industrie- en logistieke sector.

De Vriendelijkste Handelaar van Bree met een score van 9,49/10 is Verzekeringen Coninigs. 

Verzekeringen Conings
Verzekeringen Conings, opgericht in 1952 door Frans Conings, biedt al generaties lang op maat gemaakte verzekeringspakketten aan zowel particulieren als KMO's. Sinds 1997 wordt het familiebedrijf geleid door zijn zoon Benny. Bij ons kunt u terecht voor diverse verzekeringen, zoals autoverzekeringen, brandverzekeringen, levensverzekeringen, hospitalisatieverzekeringen en meer. We werken samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen zoals Baloise, Axa Belgium en Allianz. Of het nu gaat om uw motorfiets, bromfiets of oldtimer, wij vinden de juiste oplossing. Vertrouw op Verzekeringen Conings voor persoonlijke service en deskundig advies.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Bree"