Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Geraardsbergen

Vrijdag 7 juni 2024 11:11 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Geraardsbergen.

Alle handelaars in Geraardsbergen kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Geraardsbergen.
Heb jij een zaak in Geraardsbergen en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Geraardsbergen rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Geraardsbergen mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 266 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Svelta Lingerie – 9,37/10
Lingerie Svelta, gevestigd in Geraardsbergen, is al jaren een begrip dankzij onze expertise in perfect zittende en comfortabele lingerie. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan beha’s, slaapkleedjes, pyjama’s, en kamerjassen tot maat 56. Hun collectie omvat ook stijlvolle bikini’s en badpakken tot maat 56, aangevuld met bijpassende beachkledij. Met topmerken zoals Chantelle, Triumph en Anita, garanderen zij kwaliteit en comfort voor elke vrouw. Daarnaast bieden ze ook sportieve en prothesevriendelijke opties. Met eigen retoucheservice, klantenkaarten en regelmatige acties streven zij naar de ultieme klantentevredenheid. Bezoek hun Facebook-pagina voor de laatste nieuwtjes!

De Vriendelijkste Handelaar van Geraardsbergen met een score van 9,53/10 is Slagerij & Traiteur Bart en Nathalie.

Lingerie Stefanie  – 9,43/10
Lingerie Stefanie in Geraardsbergen is al 31 jaar dé plek voor perfect zittende lingerie, nachtkledij en badmode. Annick helpt u met plezier de juiste beha te vinden, met maten van A tot G cup en prothese bh’s. Ook heren kunnen hier terecht voor comfortabel ondergoed en pyjama’s. Hun aanbod varieert van modern tot klassiek, met merken als Triumph, Simone Pérèle en Calida. Ze bieden ook badmode tot maat 54 en speciale opties zoals sport- en prothese bh’s. Profiteer van cadeaubonnen, klantenkaarten en Gezinsbondskortingen. Volg hun op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be